Wiosenne Gramy odbywa się w Gdyni.tokage pisze: 28-29 maja - Gramy, Gdańsk

Właśnie skończyła się produkcja, czekamy na dostawę. Na Gratislavii powinna być premiera, więcej będę wiedział do końca miesiąca.predki pisze:A kiedy jest szansa na O mój zboże! W sprzedaży?
Również proszę o opinie o grze!bulaxyz82 pisze:Nie widziałem stosownego wątku o grze ,,O mój zboże,, więc zapytam tutaj.
Gra już w sklepach, cena bardzo atrakcyjna - 25 zł, szybka zabawa kartami (akurat tego teraz szukam).
No i pytanie przede wszystkim do grających już w ten tytuł.
Jak z regrywalnością, czy dobrze działa na dwie osoby, ogólne wrażenia, czy może jednak odpuścić??
Cena atrakcyjna, ale na celowniku w tym miesiącu są dwa inne tytuły Time Story i Mage Wars, które na tą chwilę są dużą niewiadomą jeżeli chodzi o koszty, więc szczypię się z każdym groszem.ChlastBatem pisze:Za taką cenę to można samemu przetestować. Ja kupiłem w ciemno ze względu na dobrego autora.
A na totka ile wydajesz?bulaxyz82 pisze:ChlastBatem pisze:
W totka teraz 60 000 000 do wygrania jak mi się uda to zrobię niespodziankę wydawcy i wykupię nawet cały nakład ze sklepów, no ale póki nie wygrałem to jeszcze porozważam wydanie tych 25 zł
Obecnie nie ma szans. Polecam lekturę aktualizacji z 5 sierpnia 2015r.Zefireq pisze:Czy są teoretycznie jakieś realne szansę na dodruk Mage Knighta w jakimśtam czasie? Wiem, że cośtam główny wydawca niechętnie, ale czy powiedział jakieś stanowcze 'nie' całkowicie?
Ja chciałbym się dowiedzieć co to za gra w ogóle. Zero informacji od Lacerty...Neoptolemos pisze:Grałem tylko w plastikową i było super.
Co z Brains?