Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gdyby ktoś przypadkiem zabłądził w naszej okolicy w przyszłą sobotę... Albo chciał się wybrać na długi bożociałowy weekend, do małego, kolorowego miasteczka z tradycją piwowarską, rzeką Pilicą, skromną bazą noclegową, tysiącem wypożyczalni kajaków itd, itp... to zapraszamy na WARCON (tylko 45 km na południe od Warszawy - podobno z Wilanowa jedzie się do nas szybciej niż na Tarchomin )
Jedziemy z naszym Gniazdem (gra bitewna) i masą figurek https://gniazdoblog.wordpress.com/. Podróż pociągiem. Jeśli chciałbyś się z nami zabrać proszę o PW. Zmówimy się na dw. Śródmieście. Jeśli jechałbyś autem możemy dorzucić się do paliwa.
o Nahar chcesz sie pobawić i popróbować czy szykować mechy do battletecha. zamierzalem w drugiej czesci dnia
Alpha Strike wystawić w pierwszej full thrust. Ale mogę naszykować jakieś Mechy tylko sprawdzę do czego mam karty wydrukowane. Daj mi info najlepiej poprzez solaris. I zapraszam