Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam Wszystkich.
Odświeżę temat. Jestem starym graczem w planszówki, karcianki (zaczynałem od starego Netrunnera:). Znalazłem Mage War i stwierdziłem, ze kupię. Tylko pytanie, czy w Warszawie - gdzie przyjechałem za chlebem zostawiając w Bydgoszczy kumpli graczy - są osoby grające w MW?
dzięki
Ok w koncu udalo sie spotkac ze Scipio i zagrac w MW
Powstała koncepcja żeby spotykać się raz na 2 tyg miesiąc na granie w MW bo gra jest świetna cały czas
Bardzo fajnym miejscem jest Bookhouse gdzie gramy w gre o tron w czwartki.
Byliby chętni?
Czemu dopiero teraz znalazłem to forum Bardzo chętnie zagram w MW w Warszawie bo przymierzam się do zakupu właśnie od 5 maja ale zastanawiam się czy czekać na spolszczenie od GFP. Także jestem chętny, tylko kiedy... Zawsze!
Siemka.
Jestem graczem MTG i nawet wykupiłem już Mage Wars na wspieram.to ....
.... niemniej chętnie bym się zapoznał z mage wars .... znajdzie się ktoś kto mi pokaże z czym to się je?
Właśnie właśnie znajdzie się ktoś chętny na mały tutorial? Też bym chętnie do takowego bym się przyłączył szczegolnie w miejskiej przyjaznej planszowkowiczom przestrzeni