[Warszawa] Propozycja spotkania
[Warszawa] Propozycja spotkania
Witam,
to forum czytam zawzięcie (mniej piszę, bardziej chłonę informacje) od jakiegoś czasu.
To dzięki forum znowu sięgnąłem po planszówki, to dzięki forum "zaliczyłem" planszówkon - poprzednią edycję.
Niestety z braku czasu w piątki oraz z braku możliwości uczestnictwa w systematycznych spotkaniach, nie udało mi się (czego szczerze żałuję) dotrzeć na Smolną, a i OKO jest ciężko, bo właśnie w piątek, zaliczyć.
Stąd moje pytanie, czy jest ktoś, kto ma ochotę zagrać w weekend w Warszawie.
Ja mieszkam na Ursynowie, ale nie problem, by dojechać gdzieś w mieście. Chętnie znajdę knajpkę by usiąść i zagrać w coś z mojej, bądź czyjejś kolekcji.
Sam mogę zaproponować: Age of Mythology, Shoguna, Shadows over Camelot, Memoir '44 (to najbardziem mnie obecnie zaangażowało), oraz kilka innych.
Jeśli ma ktoś chęć, na luźne, zwołane na szybko spotkanie, to jestem chętny.
Najlepiej kontakt przez gg: 1668157 lub tel kom (podam na prv zainteresowanym). Jeśli ten temat jest jakimś powieleniem, lub w złym miejscu - proszę o przeniesienie do właściwej lokacji.
to forum czytam zawzięcie (mniej piszę, bardziej chłonę informacje) od jakiegoś czasu.
To dzięki forum znowu sięgnąłem po planszówki, to dzięki forum "zaliczyłem" planszówkon - poprzednią edycję.
Niestety z braku czasu w piątki oraz z braku możliwości uczestnictwa w systematycznych spotkaniach, nie udało mi się (czego szczerze żałuję) dotrzeć na Smolną, a i OKO jest ciężko, bo właśnie w piątek, zaliczyć.
Stąd moje pytanie, czy jest ktoś, kto ma ochotę zagrać w weekend w Warszawie.
Ja mieszkam na Ursynowie, ale nie problem, by dojechać gdzieś w mieście. Chętnie znajdę knajpkę by usiąść i zagrać w coś z mojej, bądź czyjejś kolekcji.
Sam mogę zaproponować: Age of Mythology, Shoguna, Shadows over Camelot, Memoir '44 (to najbardziem mnie obecnie zaangażowało), oraz kilka innych.
Jeśli ma ktoś chęć, na luźne, zwołane na szybko spotkanie, to jestem chętny.
Najlepiej kontakt przez gg: 1668157 lub tel kom (podam na prv zainteresowanym). Jeśli ten temat jest jakimś powieleniem, lub w złym miejscu - proszę o przeniesienie do właściwej lokacji.
follow the white rabbit...
- JAskier
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Re: [Warszawa] Propozycja spotkania
W najbliższy piątek i sobotę będę w Graalu (Blue City, Warszawa). Wraz z moimi grami: Konkurencją i Mech Wars. Z chęcią nauczę w nie grać, wysłucham opinii a także pogram w jakieś inne tytuły... Będę miał również parę egz. na sprzedaż. Jacyś chętni?
Hmmm - Mech Wars to akurat można by zobaczyć, ale nie wiem, czy będzie mi się chciało dojechać. Z drugiej strony gry pewnie i tak bym nie kupił, bo została wydana przez "najkulturalniejsze wydawnictwo w Polsce" - cóż, jaki PR, taka sprzedaż. :-D
Jeszcze z innej strony Konkurencja może być powodem, dla którego wiele osób będzie chciało się trzymać jak najdalej od Graala. ;-)
Jeszcze z innej strony Konkurencja może być powodem, dla którego wiele osób będzie chciało się trzymać jak najdalej od Graala. ;-)
War does not determine who is right - only who is left. - Bertrand Russell
---
Moja (niekompletna) kolekcja gier
Moja lista życzeń
---
Moja (niekompletna) kolekcja gier
Moja lista życzeń
- JAskier
- Kontakt:
hehe, wiem niestetyJeszcze z innej strony Konkurencja może być powodem, dla którego wiele osób będzie chciało się trzymać jak najdalej od Graala.

- Sztefan
- Has thanked: 4 times
Piątkowe OKO już nieaktualne, teraz Politechnika. Jak są chętni to również w weekend. Sledź ten wątek:tomasz_z pisze: Niestety z braku czasu w piątki oraz z braku możliwości uczestnictwa w systematycznych spotkaniach, nie udało mi się (czego szczerze żałuję) dotrzeć na Smolną, a i OKO jest ciężko, bo właśnie w piątek, zaliczyć.
http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... a&start=25
- Don Simon
- Moderator
Moze w piatek wieczorem przyszedlbys na Politechnike? Chetnie zagram w Mech Wars - zwlaszcza z autoremJAskier pisze:W najbliższy piątek i sobotę będę w Graalu (Blue City, Warszawa). Wraz z moimi grami: Konkurencją i Mech Wars. Z chęcią nauczę w nie grać, wysłucham opinii a także pogram w jakieś inne tytuły... Będę miał również parę egz. na sprzedaż. Jacyś chętni?

Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
- JAskier
- Kontakt:
hehe, drogi Don Simonie, również z chęcią pogram z głównym krytykiem KonkurencjiMoze w piatek wieczorem przyszedlbys na Politechnike? Chetnie zagram w Mech Wars - zwlaszcza z autorem .

- Don Simon
- Moderator
Zaraz tam glownym...JAskier pisze: hehe, drogi Don Simonie, również z chęcią pogram z głównym krytykiem Konkurencji.

No mysle, ze w Blue City raczej nikogo z bywalcow nie bedzie. Politechnika jest w samym centrum miasta - z Blue City nie powinien byc trudny dojazd (jesli koniecznie musisz byc w Blue City, a nie np. przy Palacu Kultury)...Błagam jednak o ustawienie się w Blue City. Jako, że tylko tam samochód rodziców mnie zawiezie. Z tego co wiem to są tam jakieś stoliki... Niestety nie wybiorę się na Politechnikę bo nie znam Warszawy i nie będę chciał błądzić...
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
- JAskier
- Kontakt:
Dobrze droga wycieczko
Mój plan jest taki:
Piątek
11.00-14.00 Jestem w Blue City w Graalu, gdzie uczę chętnych grac w Mech Wars/Konkurencje. Szukam sobie gierek do zakupienia i z chęcią gram w coś innego.
14.00-15.00 Obiaduję w Blue City
15.00-18.00 Wybieram się na życzenie Don Simona do Agresora by pograć w Mechy i co tam kto będzie miał (sam może też coś wezmę). Czy jest szansa żeby ktoś po mnie wpadł do Blue City?

Piątek
11.00-14.00 Jestem w Blue City w Graalu, gdzie uczę chętnych grac w Mech Wars/Konkurencje. Szukam sobie gierek do zakupienia i z chęcią gram w coś innego.
14.00-15.00 Obiaduję w Blue City
15.00-18.00 Wybieram się na życzenie Don Simona do Agresora by pograć w Mechy i co tam kto będzie miał (sam może też coś wezmę). Czy jest szansa żeby ktoś po mnie wpadł do Blue City?
- jax
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 258 times
Moge cie zawiezc spod Blue City do Agresora. Start: ok. 15:45.JAskier pisze:15.00-18.00 Wybieram się na życzenie Don Simona do Agresora by pograć w Mechy i co tam kto będzie miał (sam może też coś wezmę). Czy jest szansa żeby ktoś po mnie wpadł do Blue City?
Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
--
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
--
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
- JAskier
- Kontakt:
Myślę, że o ile nic sie nie zmieni (raczej nie powinno) to z chęcią skorzystam. Dam Ci jeszcze znać na priv!
- Don Simon
- Moderator
No to z moim graniem moze byc kiepsko o tyle, ze ja bede ok 18 dopiero (w zaleznosci od czasu parkowania). No, ale moze sie chociaz w progu miniemy.JAskier pisze: 15.00-18.00 Wybieram się na życzenie Don Simona do Agresora by pograć w Mechy i co tam kto będzie miał (sam może też coś wezmę). Czy jest szansa żeby ktoś po mnie wpadł do Blue City?
- bazik
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
nie przejmuj sie szymonem, jemu i tak nie dogodzisz
bede pewnie kolo 12tej zagrac w mechy. konkurencje pewnie sobie daruje - bede mial godzine raptem.

- JAskier
- Kontakt:
Kurcze, a nie dasz rady sie jakoś urwać?No to z moim graniem moze byc kiepsko o tyle, ze ja bede ok 18 dopiero (w zaleznosci od czasu parkowania). No, ale moze sie chociaz w progu miniemy.
Okej, czyli pogramy w mechy. Wybierasz się do Agresora Bazik?nie przejmuj sie szymonem, jemu i tak nie dogodzisz bede pewnie kolo 12tej zagrac w mechy. konkurencje pewnie sobie daruje - bede mial godzine raptem.
- Don Simon
- Moderator
Nie ma szans. Za tydzien bede wczesniejJAskier pisze: Kurcze, a nie dasz rady sie jakoś urwać?