Czy obecnie ktos gdzieś gra w planszówki w Łodzi

Fajnie dzięki za infozakwas pisze:W Zgierzu spotykamy się co poniedziałek o 18 w MOKu przy Mielczarskiego.
6 minut od przystanku 16, siedzimy zazwyczaj do ~23.
Zabawa to podstawa w tych grachLongJohn pisze:Mnie się Descent podoba (chociaż bardziej Imperium Atakuje), jak się ma dodatki to można fajnie pokombinować z postaciami, są emocje, szegolnie jak jest ogarnięty ten kto gra overlordem:-) Poza tym najfajniej podejść do tematu trochę jak do grania w RPG.. nieważne kto wygra byle zabawa była dobra:-)
Co do czasu to ja mam póki co wolne tylko jakieś popołudnia w tygodniu, jak byście coś organizowali to dajcie znać
Grono małe - koło 15 osób z czego jednorazowo przychodzi koło 6. Gramy we wszystko, co tydzień co innego praktycznie, ale ostatnio Terra Mystica najwięcej się pojawiała.godziem pisze:Fajnie dzięki za infozakwas pisze:W Zgierzu spotykamy się co poniedziałek o 18 w MOKu przy Mielczarskiego.
6 minut od przystanku 16, siedzimy zazwyczaj do ~23.A w co grywacie? i jak z ilością osób?
Daj znać wcześniej na PW w razie czego, bo w wakacje różnie może być - w pełni działamy w sezonie, teraz ogórki.godziem pisze:O fajnie:) jak coś to się pisze na graniewstępnie 1 sierpnia będę miał możliwość przyjazdu koło 18-19.
Descent to super gra tylko musisz mieć ekipęgodziem pisze:ja tylko miałem okazje zagrać kilka razy, więc szału nie ma.
Powiedz mi jak Descent ci się podoba? myślałem kiedyś nad jego zakupem.
A co do wolnego zazwyczaj w miesiącu mam wolne dwie soboty i wszystkie niedziele. A w tygodniu czasem można coś wieczorem pomyśleć.
zakwas pisze:Daj znać wcześniej na PW w razie czego, bo w wakacje różnie może być - w pełni działamy w sezonie, teraz ogórki.godziem pisze:O fajnie:) jak coś to się pisze na graniewstępnie 1 sierpnia będę miał możliwość przyjazdu koło 18-19.
To może jeszcze ktoś i tego 1 sierpnia koło 18 w Zgierzu w coś zagramy? Chyba że ktoś jeszcze ma jakieś pomysły.Zdradek pisze:W 1 tygodniu sierpnia mozna się zebrać https://boardgamegeek.com/collection/user/Zdradek - moja kolekcja. Najchętniej bym zagrał w Eldritch, albo jak ktoś ma to w dodatek do robinsona.
No ostatnio trochę poczytałem i obejrzałem kilka filmików wygląda super . A z ekipą wiadomo różnie bywa:) ale jak będzie okazja jestem chętny na jakieś partyjkicrashbull pisze:Descent to super gra tylko musisz mieć ekipęgodziem pisze:ja tylko miałem okazje zagrać kilka razy, więc szału nie ma.
Powiedz mi jak Descent ci się podoba? myślałem kiedyś nad jego zakupem.
A co do wolnego zazwyczaj w miesiącu mam wolne dwie soboty i wszystkie niedziele. A w tygodniu czasem można coś wieczorem pomyśleć.mam prawie wszystkie dodatki ale nie mam z kim w to grywać