O której zaczynamy Geko i czy mamy się wczytywać w instrukcję czy raczysz nas zasad nauczyć?
W tak doborowym towarzystwie nie sposób nie zagrać! Piszę się ręką prawą i lewą!Geko pisze:[...] Wstępnie chęć deklarowali Filippos, Konrad i Polaros. Podtrzymujecie swoje deklaracje? [...]
Ja będę w okolicach 17tej. Co do instrukcji, to zawsze lepiej przeczytać (choć mogę wytłumaczyć, bo nie są zbyt skomplikowane). Jak komuś się chce, to poniżej podaję link do instrukcji do dodatku. Wystarczy przeczytać tylko ją, bo zawiera również wszystkie zasady z podstawki i jeszcze niektóre z nich precyzuje lub lekko koryguje.Filippos pisze:Deklarację zdecydowanie podtrzymuję![]()
O której zaczynamy Geko i czy mamy się wczytywać w instrukcję czy raczysz nas zasad nauczyć?
Zła to wiadomość Geko, ale cóż - tak bywa. Kuruj się więc.Geko pisze:Niestety trochę się przeziębiłem i jest bardzo prawdopodobne, że jutro się nie pojawię. Ostatecznie zdecyduję jutro rano. Tak więc, na 90% przekładam rozgrywkę w Mare Nostrum z dodatkiem na za tydzień. Zainteresowanych przepraszam i zapraszam w przyszły piątek.
Brzmi jak zaproszenie do sektyLim-Dul pisze:Przychodzisz i zostajesz przyjęty z otwartymi ramionami - wszyscy ciągle szukają kogoś do gry. Nie musisz się rejestrować, nie musisz sam niczego przynosić, ba, nie musisz nawet znać gier planszowych.
Złamałeś mi serce Geko.Geko pisze:Niestety trochę się przeziębiłem i jest bardzo prawdopodobne, że jutro się nie pojawię. Ostatecznie zdecyduję jutro rano. Tak więc, na 90% przekładam rozgrywkę w Mare Nostrum z dodatkiem na za tydzień. Zainteresowanych przepraszam i zapraszam w przyszły piątek.
Jutro ponownie będę grał w FAB Bulge z Rajem. Przynieś swoje gry Owiec, to późnym wieczorem urwiemy się z Politechniki i pojedziemy do wydawcy aby zapoznał się z nimi.owiec pisze:Ja bede ok 17:20.
Bede mial TacticalTroops. Ktos chetny? Trutu, Pedrak?
Raczej mozecie pocalowac. Spotkania regularne sa w PIATKI od 16 do 23 (wlasnie jedno trwa).lith pisze:Ok, skoro można przyjść tak po prostu to wpadamy. Mam nadzieje, że w sobote ok. 13.30 nie pocałujemy klamki
Cóż, w przyszłym tygodniu będziemy wiedzieć. Ale skoro ktoś ma być to i tak wpadniemy.Don Simon pisze:Raczej mozecie pocalowac. Spotkania regularne sa w PIATKI od 16 do 23 (wlasnie jedno trwa).lith pisze:Ok, skoro można przyjść tak po prostu to wpadamy. Mam nadzieje, że w sobote ok. 13.30 nie pocałujemy klamki
W weekendy tylko po konkretnym umowieniu sie w tym watku:
http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... 2&start=75
A poki co na sobote za wielu chetnych nie bylo.