Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
Hmmm... No to spójrzmy na top 10 Krwawisza w odpowiednim wątku. Dominują gry z uniwersum George'a R.R. Martina (3) oraz oczywiście te, wydane już przez Cube (3). Ale nie zgadniecie, która gra zaplątała się jeszcze na listęWincenty Jan pisze: Krwawisz (Cube Factory of Ideas) kilka postów wyżej wspominał o wydaniu gry , która chyba była wcześniej wymieniana i zapewne nie jest to młoda gra. Wszystko pasuje do Spartacusa... Ale sami wiecie ile już było takich domysłów... .
Wrzuć link Krwawisza do jego TOP10...Jabberwocky pisze:Hmmm... No to spójrzmy na top 10 Krwawisza w odpowiednim wątku. Dominują gry z uniwersum George'a R.R. Martina (3) oraz oczywiście te, wydane już przez Cube (3). Ale nie zgadniecie, która gra zaplątała się jeszcze na listęWincenty Jan pisze: Krwawisz (Cube Factory of Ideas) kilka postów wyżej wspominał o wydaniu gry , która chyba była wcześniej wymieniana i zapewne nie jest to młoda gra. Wszystko pasuje do Spartacusa... Ale sami wiecie ile już było takich domysłów... .![]()
A tak BTW, Krwawisz wymienił również Sons of Anarchy, także ze stajni Gale Force Nine. Przypadek?
http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... 31#p729631Wincenty Jan pisze:Wrzuć link Krwawisza do jego TOP10...Jabberwocky pisze:Hmmm... No to spójrzmy na top 10 Krwawisza w odpowiednim wątku. Dominują gry z uniwersum George'a R.R. Martina (3) oraz oczywiście te, wydane już przez Cube (3). Ale nie zgadniecie, która gra zaplątała się jeszcze na listęWincenty Jan pisze: Krwawisz (Cube Factory of Ideas) kilka postów wyżej wspominał o wydaniu gry , która chyba była wcześniej wymieniana i zapewne nie jest to młoda gra. Wszystko pasuje do Spartacusa... Ale sami wiecie ile już było takich domysłów... .![]()
A tak BTW, Krwawisz wymienił również Sons of Anarchy, także ze stajni Gale Force Nine. Przypadek?
Cholercia...może jeszcze poprosimy o TOP10 GFP, Baldara, Czachę, Fullcap Games, Hobbity, Portal, Rebel, Lacertę, Lucrum Games...
Chodziło mi właśnie o Spartacusa. Przed wypowiedzią Krwawisza chyba nie było w tym wątku mowy o Sons of Anarchy. Ale to, o czym piszesz, może dodatkowo potwierdzać fakt prowadzonych rozmów na linii Cube - Gale Force Nine.TTR_1983 pisze:Pewnie Sons of Anarchy. Z rok temu pojawiła się nawet informacja, że ma być polskie wydanie, ale jakoś się to rozmyło.
Fakt, Bruges też bym nie pogardził.fahrad pisze:1. Star Realms/Hero Realms (mam wszystko w ang, ale po naszemu łyknąłbym drugi raz)
2. Kingsburg (z dodatkiem)
3. Bruges (z dodatkiem)
4. Alien Frontiers (z dodatkami)
5. Lords of Waterdeep (z dodatkiem)
ach, jak byłoby pięknie...
A są jakieś na to szansę w przyszłości?Krwawisz pisze:to ja tylko powiem ze nie jest to Spartacus choć bardzo bym chciał
Kurcze , wiedziałem że coś przeoczyłem. Żubr - nic dodać, nic ująćŻubr pisze:Targi - gram na BGA i nadal mi się bardzo podba. Polską edycję od razu bym kupił.
to chyba wyjdzie po polsku ....Wincenty Jan pisze:Zagrałem pierwszy raz i o dziwo gra bardzo przypadła mi do gustu. Byłem przekonany, że nie zdobędzie w moich oczach uznania, a tutaj prosze... Może to efekt pierwszej i jedynej jak do tej pory rozgrywki. Mam na myśli grę Smash Up. Nie miałbym nic przeciwko aby ukazała się po polsku.