Portal Games w 2016r.
- rastula
- Has thanked: 1276 times
- Been thanked: 1326 times
Re: Portal Games w 2016r.
a metalowe monety z "łupy, kościotrupy" są dostępne w sklepiku portalu? nie widzę, ale może jestem ślepy?
- Portal Games
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 428 times
- Kontakt:
Przepraszamy za usterki, próba generalna przed livestreamem dziś o 18.00Zefireq pisze:O cóż chodzi z półminutowym filmikiem na Youtube 'transmisja na żywo'? Nie wygląda, jakby wnosił coś szczególnego..

Nie wrzucaliśmy ich gdyż każdy egzemplarz gry zawiera komplet. Przekazane do zawiadowcy sklepikiem - jak tylko się pojawią, damy znać.rastula pisze:a metalowe monety z "łupy, kościotrupy" są dostępne w sklepiku portalu? nie widzę, ale może jestem ślepy?
Sorry za głupie pytanie ale macie linka do tego kanału stream ,szukałem ale nie mogłem znaleźć ,pewnie ślepy jestem 

-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
To live stream jest dzisiaj o 18?
Nie potrzebujesz linku. Wchodzisz na kanal portalu na YouTube i tam będzie stream na żywo a nawet jak nie zdążysz na żywo to portal zapewne go udostępni jako normalny filmik na YouTube
Nie potrzebujesz linku. Wchodzisz na kanal portalu na YouTube i tam będzie stream na żywo a nawet jak nie zdążysz na żywo to portal zapewne go udostępni jako normalny filmik na YouTube
-
- Been thanked: 5 times
Weźta mnie tu lepiej dajta znać co z Inis... Właściwie, to nie 'co' tylko 'kiedy'?
Moja kolekcja
Moje rabaty, których chętnie użyczę: Planszostrefa 11%, Huble 5%, Rebel 4%, AlePlanszówki 3%
Moje rabaty, których chętnie użyczę: Planszostrefa 11%, Huble 5%, Rebel 4%, AlePlanszówki 3%
-
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 53 times
W sumie jakby były w ludzkiej cenie, to fajnie byłoby mieć trochę więcej do np. Kupców i KorsarzyPortal Games pisze:Przepraszamy za usterki, próba generalna przed livestreamem dziś o 18.00Zefireq pisze:O cóż chodzi z półminutowym filmikiem na Youtube 'transmisja na żywo'? Nie wygląda, jakby wnosił coś szczególnego...
Nie wrzucaliśmy ich gdyż każdy egzemplarz gry zawiera komplet. Przekazane do zawiadowcy sklepikiem - jak tylko się pojawią, damy znać.rastula pisze:a metalowe monety z "łupy, kościotrupy" są dostępne w sklepiku portalu? nie widzę, ale może jestem ślepy?

tekknoboy pisze:wypadło z harmonogramu?Portal Games pisze:Prace nadal trwają. Na pewno nie będzie na Essen.kamron6 pisze:To co z marsjanami?
A pamiętam jak kilka miesięcy temu Trzewik zarzekał się, że nie ma możliwość z z jakimkolwiek opóźnieniem i First Marsian będzie flagową premierą Portalu na Essen. Szkoda, że nie wyszło, ale również powinni w końcu zrozumieć, że dat premier nie ogłasza się pół roku wcześniej, bo to nie pierwszy raz kiedy ich gra się opóźnia. Z tego co kojarzę Cry Havok też miał początkowo wyjść na wiosnę...
Cytat z wywiadu z Ignacym z lutego

Spoiler:
-
- Bary
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 47 times
- Kontakt:
Zapodajcie jakiegoś linka, jeżeli tak.Wincenty Jan pisze:Ten stream to dzisiaj o 18?
Mój blog na ZnadPlanszy
Recenzja Cooper Island na ZnadPlanszy
Kupię dodatek Hobbit: Na Progu do WP LCG!
-
- Bary
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 47 times
- Kontakt:
Powinno, ale cisza na razie...Wincenty Jan pisze:A to nie bedzie na YouTube na kanale Portalu?
Mój blog na ZnadPlanszy
-
-
Panowie z Portalu dzieki za Stream.
Szkoda tego Marsjanina ale lepiej później i dopracowany na maksa niż teraz a z ewentualnymi błędami.
Szkoda tego Marsjanina ale lepiej później i dopracowany na maksa niż teraz a z ewentualnymi błędami.
-
- Has thanked: 118 times
- Been thanked: 157 times
Dziś jest 6ty i nawet nie ma jeszcze 19:30 a okazuje się że live juz było. To o co chodzi? Już drugi raz Portal miesza w terminach czy otacza mnie jakaś anomalia czasoprzestrzenna? Przykro mi ale nie chce mi się już z wami gadać.
"Errare humanum est"
-
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 53 times
Przecież było mówione, że 18.00Kisun pisze:Dziś jest 6ty i nawet nie ma jeszcze 19:30 a okazuje się że live juz było. To o co chodzi? Już drugi raz Portal miesza w terminach czy otacza mnie jakaś anomalia czasoprzestrzenna? Przykro mi ale nie chce mi się już z wami gadać.
-
cholercia, nie pamietam czy ktoś o to spytał. Może ktoś inny zna odpowiedź?rattkin pisze:Jaka była odpowiedź na budowanie talii w Osadnikach?
- Portal Games
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 428 times
- Kontakt:
Tutaj dowód, że jednak się odbyłKisun pisze:Dziś jest 6ty i nawet nie ma jeszcze 19:30 a okazuje się że live juz było. To o co chodzi? Już drugi raz Portal miesza w terminach czy otacza mnie jakaś anomalia czasoprzestrzenna? Przykro mi ale nie chce mi się już z wami gadać.

https://youtu.be/aA-btbhQ4UA
Przełożenie wynika z dwóch powodów - po pierwsze wyjazd Ignacego do US, który mocno utrudnił dalsze prace nad grą. Po drugie sukces Cry Havoca, który zaowocował przesunięciem środków na uruchomienie dodruku wcześniej niż zakładaliśmy oraz jak w cytacie wyżej stała się główną premierą na ten rok (i nie nigdy nie był zapowiadany na wiosnę - tam było miejsce dla 51, która ukazała się zgodnie z zapowiedziami).ixi24 pisze:
A pamiętam jak kilka miesięcy temu Trzewik zarzekał się, że nie ma możliwość z z jakimkolwiek opóźnieniem i First Martian będzie flagową premierą Portalu na Essen. Szkoda, że nie wyszło, ale również powinni w końcu zrozumieć, że dat premier nie ogłasza się pół roku wcześniej, bo to nie pierwszy raz kiedy ich gra się opóźnia. Z tego co kojarzę Cry Havok też miał początkowo wyjść na wiosnę...
Cytat z wywiadu z Ignacym z lutegoNie można tak zapewniać, a potem tego nie dotrzymywać
Spoiler:
Odpowiedź była taka, że zasady turniejowe nie są jeszcze definitywnie sformułowane a wszystkie do tej pory opisane warianty są 'prawidłowe' - czyli gramy sobie tak jak chcemy. Dodatkowo Marcin polecił jeszcze wariant w którym gramy z wyłącznie jednym dodatkiem - przynajmniej ja tak to zrozumiałem - i zupełnie pomijamy karty Zwykłe z dodatków.rattkin pisze:Jaka była odpowiedź na budowanie talii w Osadnikach?
Generalnie nic nie wyjaśniono

-
Nie mam możliwości obejrzenia nagrania - czy pytał ktoś/opowiadal Ignaś nt. Inis?
Moja kolekcja
- karawanken
- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 109 times
Nie potwierdzali niczego odnośnie planów wydawniczych.Szaweł pisze:Nie mam możliwości obejrzenia nagrania - czy pytał ktoś/opowiadal Ignaś nt. Inis?
Pytanie padło, ale tak samo jak z pytaniami o inne tytuły padała odpowiedź, że na live streamach nie będą ujawniane plany wydawnicze. Takie informacje tylko w oficjalnych komunikatach i na Portalkonie.
-
Dzięki za info.
Moja kolekcja