Szanowni,
24 września w Koninie odbędzie się minikonwent planszówkowy poświęcony pamieci Michała "miga" Gościniaka. Impreza trwa w godzinach 11:00-20:00.
A może zrobić z tego nieformalny/formalny zlot forumowiczów? Mig był ważną postacią dla nas wszystkich, nawet jeśli o tym nie wiemy, pewnie graliśmy w grę, której instrukcję przetłumaczył. Konin jest właściwie w środku kraju, prawie zewsząd można tam dość sprawnie dojechać. Jakby się zebrało dość osób pewnie bezproblemowo dałoby się jakiś tani grupowy nocleg ogarnąć.
Kto się pisze?
1. KubaP
2. ...
3. ...
[Konin] 24 IX - Zlot MIGiem - nieformalny zlot forumowiczów?
- KubaP
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 484 times
[Konin] 24 IX - Zlot MIGiem - nieformalny zlot forumowiczów?
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
- KubaP
Re: [Konin] 24 IX - Zlot MIGiem - nieformalny zlot forumowic
Podbijam, to już w najbliższą sobotę!
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
- Curiosity
- Administrator
- Has thanked: 3057 times
- Been thanked: 2666 times
- Kontakt:
Czy zostały już ustalone jakieś szczegóły spotkania, czy mamy na bieżąco zaglądać do tego tematu?
Jesteś tu od niedawna? Masz pytania co do funkcjonowania forum? Pisz.
Regulamin forum || Regulamin podforum handlowego
Regulamin forum || Regulamin podforum handlowego
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 46 times
Bardzo żałuję że nie mogę się pojawić. Dobrej zabawy, mam nadzieję że inicjatywa przetrwa do przyszłego roku.
- KubaP
https://www.facebook.com/events/9613139 ... 5/?fref=ts - tu jest trochę informacji. Nie mam pojęcia jak będzie z frekwencją, bo na forum raczej mizerna frekwencja z tego, co widzę.Curiosity pisze:Czy zostały już ustalone jakieś szczegóły spotkania, czy mamy na bieżąco zaglądać do tego tematu?
- Pan_K
- Has thanked: 214 times
- Been thanked: 182 times
Przykro mi - chętnie bym się wybrał, ale będę za granicą w tym czasie i nie mam na to wpływu 

„Rzekł głupi w swoim sercu: nie ma Boga.”
Ryba bez roweru, to tylko ryba...
Ryba bez roweru, to tylko ryba...