Grałem. Problem pojawił się jeden - po dwóch, trzech partiach nie chcą ze mną grać

Ale za to pytają gdzie to można zdobyć...
Więcej na GF - http://www.gamesfanatic.pl/2016/10/06/s ... ch-graczy/
Nie zraźcie się grafikami

Ale ten "inny" może zadbać, abyś wziął N+1 podkładając sięWRS pisze:Tu jest nawet więcej.
Bo możesz zwyczajnie zostać trollem i psuć innym planowanie!
A i plan nie zależy tylko od początkowej ręki - bo możesz nawet 4 karty wymienić - ale od szybkości obstawiania. Kto weźmie zakład "dokładnie N wziątek" będzie na to grał. Nikt inny.
Nie wiem czy grałeś w planowanie ale właśnie na to tym polega. Planujesz ile weźmiesz lew i najlepiej przy okazji wtapiac innych. Jeśli sam wtopisz to w danym rozdaniu zostaje Ci już tylko wtapianie innych bo za to rozdanie masz 0 pkt niezależnie od tego czy weźmiesz 1 czy 4 lewy za dużo.misioooo pisze:Ale ten "inny" może zadbać, abyś wziął N+1 podkładając sięWRS pisze:Tu jest nawet więcej.
Bo możesz zwyczajnie zostać trollem i psuć innym planowanie!
A i plan nie zależy tylko od początkowej ręki - bo możesz nawet 4 karty wymienić - ale od szybkości obstawiania. Kto weźmie zakład "dokładnie N wziątek" będzie na to grał. Nikt inny.Albo sam może grać tak, że zgarnie wszystkie wziątki albo tyle, że tobie się nie uda... Czyli nie dość, że gram na "swój cele/cele" to jeszcze mogę te cele tak obrać, aby niejako "przy okazji" popsuć twoje... Oj, spanie na podłodze i ciche dni przez tydzień...
No pewnie, że gralipiton pisze:a grali koledzy z kartą na czolew sensie jedynki - widzimy karty przecinków, nie swoją i planujemy
Dzięki WRS za przybliżenie tego tytułu
Biorę!