Na pocieszenie zaktualizowałem swój status o listę posiadanych gier na BGG, wystarczy wpisać mój nick i w odpowiedniej zakładce rozwinąć listę, miłego oglądania. Może coś Was zainteresuje ?
Obstawiam, że w związku z rozmiarem kolekcji Habert musi spać na balkonie i stąd to przeziębienie.fantazyn pisze:Żona z chęcią zagra : )
Kolekcja jest naprawdę godna pozazdroszczenia (a jeszcze bardziej dom, w którym się całość musi mieścić : )).
No to Gallerist. Jestem bardziej na bieżąco.fantazyn pisze:Żona po przefiltrowaniu Twoich uwag, chciałaby spróbować Le Havre lub the Gallerist.
Czas 18.30 jest super.
Zapraszamy, zapraszamy. A tak swoją drogą to w Xjoy na Ksiażkowej nie organizują czasem spotkań? Zresztą nawet jeżeli tak to zapraszamy.Eldaren pisze:Może i ja się czasem podłączę. Bliżej mi do Was niż do większości miejsc w Wawie
Tym bardziej zapraszamy. Jak widać stałego terminu nie mamy, ale stale jest fajnie.Eldaren pisze:Są w xjoyu czasem spotkania, choćby planszówki z Awangardą raz w miesiącu. Ale fajnie czasem spróbować czegoś nowego