Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mi się wczoraj udało zajrzeć po dłuższej nieobecności. Na początek zagrałem w grę hmmm... "sestimesti" ( nie śmiać się, nie pamiętam tytułu, ale jakoś tak). Gra ciekawa, ale bez tego czegoś. To z czego jestem najbardziej zadowolony - udało mi się zagrać chwilę w crokinole i carrom.
Jak zwykle miła atmosfera Szkoda tylko, że sale były tak rozrzucone.
My siedzielismy w sali 340. Koło 21-22 wyskoczył do nas jakiś pan "docent" co my tu robimy. Chamstwo na tym wydziale sanitarnym wykłada;) ale niesympatycznego pana kulturalnie odprawiliśmy z kwitkiem :D
Wilk pisze:Dzis przewinalem sie tylko na moment w tle, bo przyszedlem wylacznie w celach "rozliczeniowych", ale widzialem, ze Don Simon i dasilwa grali w 1960: tMotP. Czy moglibyscie sie podzielic wrazeniami, ze szczegolnym uwzglednieniem kwestii, czy warto to nabywac, gdy sie juz ma (i bardzo lubi) Twilight Struggle?
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
Polaros pisze:Naprawdę jeszcze raz koniecznie w to zagram. Tym razem proponował bym opcje 4 graczy + wojny od 17 w piątek powinniśmy dać rade do 23 ( zakładając że nie tłumaczymy zasad)
Shit! Wyglada na to, ze w piatek jesli bede w ogole, to tylko na godzinke, wiec nie zasiade do tej uczty.
Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
-- "We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
zglaszam nieustajaca chec grania w TtA w piatki. jesli tylko czas startu bedzie mial byc z dokladnoscia do godziny znany, prosze w ciemno nie zapominac podpisac jedno z krzesel 'bazik'. reguly znam.
Wygląda na to, że bez zapytania, mam juz ekipę. Faktycznie trzeba grać z III erą bo, jak pokazała niedzielna gra z Rajem i Siepem, przy dwóch erach decydować może kwestia wyciągnięcia w dobrym momencie dobrej karty. Szczerze wątpię, żebyśmy grając spokojnie skończyli pełną grę nawet na 3 przez czas spotkania na PW, więc o ustawce we 4 nawet nie myślę.
Nabrałem ostatnio wielkiej ochoty na gry negocjacyjne. Jeśli się uda, to chciałbym zagrać w Juntę. Jeśli nie zbierze się bananowa ekipa, to prosiłbym o przyniesienie Traders of Genua Genoa, a nawet skłaniam się do zagrania w Here I Stand. Ostatnio gram w same lekkie gry, wiec się piszę na wszystko, co dłuższe i cięższe.
Juntę trzeba chyba przełożyć na inny termin, bo w najbliższy piątek jax będzie krótko, a Safari wcale. Przy okazji: wrzuciłem na stronę Junty tłumaczenia wszystkich kart
gigi wraca do grania
bede na politechnice tak ok 16.00
wszystko zalezy jak mi sie dopasuja autobusy;)
generalnie jestem chetny na wszystko
jest ktos chetny na wysokie napiecie
lub colosseum
Skoro Junta się nie uda, to nadal podtrzymuję propozycję zagrania w Traders of Genua Genoa. Chętnie przypomnę sobie Blue Moon City i Tikal. W Wysokie Napięcie oraz Eufrat i Tygrys zagram zawsze. Sam zabiorę angielską Cubę i Giganten.
draco pisze:Skoro Junta się nie uda, to nadal podtrzymuję propozycję zagrania w Traders of Genua Genoa. Chętnie przypomnę sobie Blue Moon City i Tikal. W Wysokie Napięcie oraz Eufrat i Tygrys zagram zawsze. Sam zabiorę angielską Cubę i Giganten.
draco to ja biore wysokie napiecie
i chetnie zagram w giganten i cube
Mi sie nie podobalo.
Mam nadzieje, ze Bazik opisze gre na GF, to bedzie mozna podyskutowac...
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.