Lucrum Games - konwenty
Lucrum Games - konwenty
POLCON 2016, WROCŁAW
jesteśmy z pokazami gier 19-21.08 (piątek-niedziela).
Zapraszamy na pokazy:
Guildhall Fantasy - przedpremierowo
Podejrzani
Gra ze śliwką na okładce i liczbą PI w tle
karciane Przebiegłe wielbłądy
Fikolo (W. Kramer) - przedpremierowo
Zapraszamy na pokazy:
Podejrzani
- Rafal_Kruczek
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 56 times
Re: LUCRUM GAMES - zapowiedzi, nowości, wydarzenia
Fikolo nie było:(medicus pisze:POLCON 2016, WROCŁAW
Zapraszamy na pokazy:
Podejrzani
A Guildhall spełnił oczekiwania. Zobaczymy jak będzie z ceną.
Re: LUCRUM GAMES. Zapowiedzi, nowości. ROZDAJEMY GRY Z ESSEN
29-30 XI WARSZAWA
RZUĆ KOSTKĄ
Zapowiedź:
https://www.youtube.com/watch?v=8RQsZQIk6PA
FINAŁ MISTRZOSTW POLSKI W RED7
WARSZAWSKIE PREMIERY YETI I KARCIANYCH WIELBŁĄDÓW
PRZEDPREMIEROWO:
NAJEMNICY
JAK WŚCIEKŁE PSY
oraz 3 nowe gry, ukażą się w 2017 roku
Zapraszamy!

NOWA TRADYCJA KONWENTOWA:
Od najbliższej imprezy, na każdym konwencie, na którym wystawia się Lucrum Games będzie oferta
FIRST MINUTE
czyli jeden tytuł, w super cenie. Oferta limitowana do 10 egzemplarzy podczas konwentu.
Żeby skorzystać z oferty wystarczy podać hasło: FORUM GIER PLANSZOWYCH
lub być fanem LG na Facebooku
RZUĆ KOSTKĄ
Zapowiedź:
https://www.youtube.com/watch?v=8RQsZQIk6PA
FINAŁ MISTRZOSTW POLSKI W RED7
WARSZAWSKIE PREMIERY YETI I KARCIANYCH WIELBŁĄDÓW
PRZEDPREMIEROWO:
NAJEMNICY
JAK WŚCIEKŁE PSY
Zapraszamy!

NOWA TRADYCJA KONWENTOWA:
Od najbliższej imprezy, na każdym konwencie, na którym wystawia się Lucrum Games będzie oferta
FIRST MINUTE
czyli jeden tytuł, w super cenie. Oferta limitowana do 10 egzemplarzy podczas konwentu.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2016, 09:32 przez medicus, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: LUCRUM GAMES. Zapowiedzi, nowości. RZUĆ KOSTKĄ i FALKON
4-6 XI LUBLIN
FALKON
Jesteśmy na Falkonie ze stoiskiem i w Games Roomie.
Premierowo w Lublinie: YETI i KARCIANE PRZEBIEGŁE WIELBŁĄDY
Przedpremierowo:
NAJEMNICY
JAK WŚCIEKŁE PSY
Dodatkowe atrakcje:
Zapraszamy na NOCNE GRANIE W GAMES ROOMIE
Z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę w godz. 22:00-3:00 wspólnie z FGH, Phalanx, Let's Play i Board&Dice będziemy mieli dla Was kilka niespodzianek.

NOWA TRADYCJA KONWENTOWA LUCRUM GAMES:
Na każdym konwencie, na którym wystawia się Lucrum Games oferujemy
FIRST MINUTE
FALKON
Jesteśmy na Falkonie ze stoiskiem i w Games Roomie.
Premierowo w Lublinie: YETI i KARCIANE PRZEBIEGŁE WIELBŁĄDY
Przedpremierowo:
NAJEMNICY
JAK WŚCIEKŁE PSY
Dodatkowe atrakcje:
Zapraszamy na NOCNE GRANIE W GAMES ROOMIE
Z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę w godz. 22:00-3:00 wspólnie z FGH, Phalanx, Let's Play i Board&Dice będziemy mieli dla Was kilka niespodzianek.

NOWA TRADYCJA KONWENTOWA LUCRUM GAMES:
Na każdym konwencie, na którym wystawia się Lucrum Games oferujemy
FIRST MINUTE
Czy pojawicie się na Gratislavi? Albo Games Fest we Wrocławiu?
Sprzedam / wymienięKeyflower+dodatki, Nemo's War, Alien Uprising, Hunt Unknown Quarry, inne
Gratislavia - niestety nie, ale na pewno będziemy na wiosnę
(na pewno = 95%)
Pech, że impreza teraz pokrywa się z Falkonem, na który zgłosiliśmy się kilka miesięcy temu.
Obiecałem Sylwii, że w końcu się zjawimy z przytupem, czekamy na wiosenny termin i rezerwujemy.
Games Fest - skontaktujemy się z organizatorami i nie wykluczam, że własnie tam pojedziemy. Zobaczymy.
Termin pokrywa się z GRAMY, ale na razie szanse na udział w tej imprezie są kiepskie.
(na pewno = 95%)
Pech, że impreza teraz pokrywa się z Falkonem, na który zgłosiliśmy się kilka miesięcy temu.
Obiecałem Sylwii, że w końcu się zjawimy z przytupem, czekamy na wiosenny termin i rezerwujemy.
Games Fest - skontaktujemy się z organizatorami i nie wykluczam, że własnie tam pojedziemy. Zobaczymy.
Termin pokrywa się z GRAMY, ale na razie szanse na udział w tej imprezie są kiepskie.
Re: LUCRUM GAMES. Kto chce gry z Essen? COVENANT,SIEGE,DRAGO
@Lucrum - na narodowym 26 listopada będą?
MOJE ZASOBY
--------------------------------------
--------------------------------------
Tak, będziemy.
Na pewno jesteśmy na:
RZUĆ KOSTKĄ
Falcon
Planszowki na Narodowym
Prawdopodobnie:
GamesFest
Pionek
Z planów wyjazdowych usuwamy natomiast udział w GRAMY.
Na pewno jesteśmy na:
RZUĆ KOSTKĄ
Falcon
Planszowki na Narodowym
Prawdopodobnie:
GamesFest
Pionek
Z planów wyjazdowych usuwamy natomiast udział w GRAMY.
KTO WYGRYWA - fajne akcje z planszówkami na Facebooku.
Konkursy z topowymi grami, akcje promujące hobby, relacje z imprez, wrażenia z rozgrywek na żywo, opinie o nowościach.
FB/ktowygrywa
Konkursy z topowymi grami, akcje promujące hobby, relacje z imprez, wrażenia z rozgrywek na żywo, opinie o nowościach.
FB/ktowygrywa
Już wiadomo. Jesteśmy na GamesFest we Wrocławiu!misioooo pisze:Czy pojawicie się na Gratislavi? Albo Games Fest we Wrocławiu?
Mam nadzieję, że uda się spotkać.
Re: LUCRUM GAMES. Nowości, eventy. FALKON - atrakcje dla gra
FALKON! CO PRZYGOTOWALIŚMY?
Jesteśmy w 7-osobowym składzie! Przypadek?
Marta, Patrycja, Tomek, Bartek, Łukasz, Michał i MIchał!
Mamy stoisko w hali wystawców, ale przede wszystkim odwiedźcie nas w games roomie:
1. JEST FALKON, JEST WYZWANIE! Zabawę na próbę przenosimy na konwent! Każdy kto zagra w naszą grę dostanie 1 los! Każdy kto kupi grę dostanie 5 losów! Im więcej losów trafi do urny, tym więcej nagród będziemy rozdawać. Gry z Essen, zniżki na nasze gry, gadżety i inne niespodzianki.
2. FIRST MINUTE po raz pierwszy!
To nowość konwentowa. Jeden tytuł w absolutnie szalonej cenie! Tylko kilka egzemplarzy i tylko przez kilka godzin. Jeśli to wypali, możecie się przyzwyczajać do takiej tradycji
3. Nocna wypożyczalnia - w games roomie możecie pożyczyć grę od razu z osobą, która wytłumaczy zasady. Bez kolejek, bez czytania instrukcji!
4. Pokazujemy przedpremierowo Najemników i Wściekłe Psy, a także 3 NOWOŚCI 2017, które pozyskaliśmy w Essen.
5. Relacja video - możecie wziąć udział w naszym falkonowym video. Bartek i Łukasz będą z Wami rozmawiać o grach i konwencie! Przyjdźcie do nas i pogadajmy! A potem będziecie gwiazdami internetów
To będzie niesamowity weekend grania! Grajmy razem! Do zobaczenia!

Jesteśmy w 7-osobowym składzie! Przypadek?

Marta, Patrycja, Tomek, Bartek, Łukasz, Michał i MIchał!
Mamy stoisko w hali wystawców, ale przede wszystkim odwiedźcie nas w games roomie:
1. JEST FALKON, JEST WYZWANIE! Zabawę na próbę przenosimy na konwent! Każdy kto zagra w naszą grę dostanie 1 los! Każdy kto kupi grę dostanie 5 losów! Im więcej losów trafi do urny, tym więcej nagród będziemy rozdawać. Gry z Essen, zniżki na nasze gry, gadżety i inne niespodzianki.
2. FIRST MINUTE po raz pierwszy!
To nowość konwentowa. Jeden tytuł w absolutnie szalonej cenie! Tylko kilka egzemplarzy i tylko przez kilka godzin. Jeśli to wypali, możecie się przyzwyczajać do takiej tradycji

3. Nocna wypożyczalnia - w games roomie możecie pożyczyć grę od razu z osobą, która wytłumaczy zasady. Bez kolejek, bez czytania instrukcji!
4. Pokazujemy przedpremierowo Najemników i Wściekłe Psy, a także 3 NOWOŚCI 2017, które pozyskaliśmy w Essen.
5. Relacja video - możecie wziąć udział w naszym falkonowym video. Bartek i Łukasz będą z Wami rozmawiać o grach i konwencie! Przyjdźcie do nas i pogadajmy! A potem będziecie gwiazdami internetów

To będzie niesamowity weekend grania! Grajmy razem! Do zobaczenia!

Re: LUCRUM GAMES. Rozdajemy: QWINTO, zniżki i pudełko od Gee
Lucrum Games live
Zapraszamy na spotkania podczas konwentów. Możecie pograć w nasze nowości i gry, które są w przygotowaniu.
Czekamy na Wasze uwagi, pomysły, prototypy. Tu jesteśmy tej jesieni:
GAMES FEST 19-20 LISTOPADA Wrocław
PLANSZÓWKI NA NARODOWYM 26 LISTOPADA - Warszawa
PIONEK 10-11 GRUDNIA - Gliwice
Do zobaczenia!
Zapraszamy na spotkania podczas konwentów. Możecie pograć w nasze nowości i gry, które są w przygotowaniu.
Czekamy na Wasze uwagi, pomysły, prototypy. Tu jesteśmy tej jesieni:
GAMES FEST 19-20 LISTOPADA Wrocław
PLANSZÓWKI NA NARODOWYM 26 LISTOPADA - Warszawa
PIONEK 10-11 GRUDNIA - Gliwice
Do zobaczenia!
Re: LUCRUM GAMES. Wrocław Games Fest 19-20
Ruszamy na Wrocław!
Zaczynamy od wizyty w Hex Wrocław i trochę tam pogramy. Jeśli ktoś chce z nami (Bartek, Tomek, Łukasz) zagrać lub pogadać, to mamy stolik od 18:00.
Będziemy mieli pod ręką Najemników i Wściekłe psy, więc chętnie zaprezentujemy i damy do ogrania.
W weekend działamy podczas GAMES FEST.
Prezentujemy nowości i gry, które ukażą się za kilka tygodni.
Dla 3 użytkowników forum na hasło FORUM GRY-PLANSZOWE 5% rabatu na wszystkie nasze gry (od ceny konwentowej).
Chętnych na zniżkę proszę o wiadomość na priv.
Do zobaczenia!
Zaczynamy od wizyty w Hex Wrocław i trochę tam pogramy. Jeśli ktoś chce z nami (Bartek, Tomek, Łukasz) zagrać lub pogadać, to mamy stolik od 18:00.
Będziemy mieli pod ręką Najemników i Wściekłe psy, więc chętnie zaprezentujemy i damy do ogrania.
W weekend działamy podczas GAMES FEST.
Prezentujemy nowości i gry, które ukażą się za kilka tygodni.
Dla 3 użytkowników forum na hasło FORUM GRY-PLANSZOWE 5% rabatu na wszystkie nasze gry (od ceny konwentowej).
Chętnych na zniżkę proszę o wiadomość na priv.
Do zobaczenia!
Re: LUCRUM GAMES. Rozdajemy: DREAD CURSE i inne gry oraz zni
Byłem dziś na gamesfest... Rano niestety nikogo z was nie było i osobniki z obsługi imprezy nie potrafiły mi wskazać "medicusa" ani powiedzić czy będzie czy nie (nie mieli pojęcia o kogo chodzi 
Czy ty to ten łysiejący, szczupły dżentelmen, który niczym szuler ogrywał ludzi w Red7?
Jutro też będę, pewnie podejdę na chwilę pogadać i przybić piątaka! Tylko nie wiem z kim ;P Ja na identyfikatorze mam MISIOOOO

Czy ty to ten łysiejący, szczupły dżentelmen, który niczym szuler ogrywał ludzi w Red7?
Jutro też będę, pewnie podejdę na chwilę pogadać i przybić piątaka! Tylko nie wiem z kim ;P Ja na identyfikatorze mam MISIOOOO

Sprzedam / wymienięKeyflower+dodatki, Nemo's War, Alien Uprising, Hunt Unknown Quarry, inne
- Baartoszz
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 19 times
Nie pytaj organizatorów z imprezy, tylko znajdź krwistą flagę Red7, która ma 5 metrów wysokości, więc ciężko ją przegapić. Pod flagą będzie 5 osób w równie bardzo krwistych koszulkach i każdy wie, który to medicus (tak, łysy). Dzisiaj byliśmy od 9:30 do 20:30, więc nieznalezienie nas to jak rzucenie 7 na k6
jutro musimy nadrobić, wpadaj!
Sent from my Androminion console

Sent from my Androminion console
No widzisz, mnie właśnie tak kości lubią, że 7 na k6 wyrzucę... Jeśli tylko zagwarantuje to porażkę! Jestem w drodze. Będę.
Re: LUCRUM GAMES. Akcja dla użytkowników Forum na Narodowym
AKCJA PLANSZÓWKI NA NARODOWYM!
Już w sobotę mobilizacja i wszystkie ręce na pokład. Jesteśmy w pełnym składzie i z dodatkowym wsparciem.
Czego możecie się spodziewać.
1. super okazje:
- Akcja FIRST MINUTE czyli kilka sztuk jednego tytułu w super cenie do wyczerpania oferty (6-12 sztuk, gra niespodzianka i nie wyprzedaż, ale topowy tytuł z oferty)
- dla użytkowników Forum na hasło: POZYTYWNY ZAWODNIK do zakupionej gry dostajecie od nas kolekcjonerski gadżet i dodatkowy los na wygranie gry
2. Zakup gry premiujemy losem - do wygrania kilka gier, gadżetów i zniżek. Losowanie co 2 h
3. Prezentacja nowości: chcecie spróbować Honshu i Najemników - krótko prezentujemy w sali pokazowe 1. Wystarczy zagadać osobę z naszego teamu w games roomie. Jeden gość tylko dla użytkowników forum będzie prowadził krótkie demonstracje. Mamy po jednym egzemplarzu, więc zastrzegam, że może nie być na zawołanie

4. Pokazy naszych obecnych gier z bieżącej oferty znajdziecie w sali 1. YETI, który zdobywa lawinowo serca graczy, mega zabawni i niepoprawni PODEJRZANI, uwielbiana GRA ZE ŚLIWKĄ NA OKŁADCE I LICZBĄ PI W TLE. Także KARCIANE WIELBŁĄDY i nieśmiertelne RED7, a dla dzieci nominowane do KINDERSPIEL DES JAHRES MYSZKI W OPAŁACH
Nie prezentujemy INTRYGANTÓW - mamy ostatnie kilka sztuk, a więc nie ma sensu w to pompować podczas imprezy.
5. Montujemy video z imprezy. Bartek znany Wam z Melanżowni TV, będzie filmować. Jeśli chcecie wyrazić opinię o grze, którą lubicie lub po prostu macie parcie na szkło, zapraszamy przed obiektyw kamery.
6. Marta, która opiekuje się klubami graczy i organizatorami konwentów chętnie pogada o wsparciu Waszych imprez, klubów i jest otwarta na pomysły.

7. Łukasz (również Melanżownia TV) będzie w sali pokazowej 1. Z nim możecie pogadać o eventach w Warszawie i jeśli chcecie być w teamie LG podczas eventów, też do niego. MASZ PROTOTYP? Zgłoś się do Łukasza. Narodowy to nie miejsce na testowanie, ale w Warszawie możesz umówić się z Łukaszem na prezentację swojej gry. Jeśli będzie wystarczająco szalona, chętnie podziałamy razem!
8. Ja Tomek znany tu jakoMedicus, jestem głównie na stoisku sprzedażowym. Jestem dla Was, można pogadać, rzucić mi w twarz co tam chcecie, a tu nie napisaliście. Mam taki zwyczaj, że uważnie słucham ludzi i wyciągam wnioski.
Poznacie mnie po obfitym owłosieniu
, czerwonej koszulce RED7 i okularach.
Jeśli w jakimś zakresie chcecie z nami współpracować, macie do zaoferowania pomoc, usługę, o której my jeszcze nie wiemy, że jest nam potrzebna, jestem otwarty na pomysły i kreatywne rozwiązania.

Do zobaczenia na Narodowym!
Już w sobotę mobilizacja i wszystkie ręce na pokład. Jesteśmy w pełnym składzie i z dodatkowym wsparciem.
Czego możecie się spodziewać.
1. super okazje:
- Akcja FIRST MINUTE czyli kilka sztuk jednego tytułu w super cenie do wyczerpania oferty (6-12 sztuk, gra niespodzianka i nie wyprzedaż, ale topowy tytuł z oferty)
- dla użytkowników Forum na hasło: POZYTYWNY ZAWODNIK do zakupionej gry dostajecie od nas kolekcjonerski gadżet i dodatkowy los na wygranie gry
2. Zakup gry premiujemy losem - do wygrania kilka gier, gadżetów i zniżek. Losowanie co 2 h
3. Prezentacja nowości: chcecie spróbować Honshu i Najemników - krótko prezentujemy w sali pokazowe 1. Wystarczy zagadać osobę z naszego teamu w games roomie. Jeden gość tylko dla użytkowników forum będzie prowadził krótkie demonstracje. Mamy po jednym egzemplarzu, więc zastrzegam, że może nie być na zawołanie

4. Pokazy naszych obecnych gier z bieżącej oferty znajdziecie w sali 1. YETI, który zdobywa lawinowo serca graczy, mega zabawni i niepoprawni PODEJRZANI, uwielbiana GRA ZE ŚLIWKĄ NA OKŁADCE I LICZBĄ PI W TLE. Także KARCIANE WIELBŁĄDY i nieśmiertelne RED7, a dla dzieci nominowane do KINDERSPIEL DES JAHRES MYSZKI W OPAŁACH
Nie prezentujemy INTRYGANTÓW - mamy ostatnie kilka sztuk, a więc nie ma sensu w to pompować podczas imprezy.
5. Montujemy video z imprezy. Bartek znany Wam z Melanżowni TV, będzie filmować. Jeśli chcecie wyrazić opinię o grze, którą lubicie lub po prostu macie parcie na szkło, zapraszamy przed obiektyw kamery.

6. Marta, która opiekuje się klubami graczy i organizatorami konwentów chętnie pogada o wsparciu Waszych imprez, klubów i jest otwarta na pomysły.

7. Łukasz (również Melanżownia TV) będzie w sali pokazowej 1. Z nim możecie pogadać o eventach w Warszawie i jeśli chcecie być w teamie LG podczas eventów, też do niego. MASZ PROTOTYP? Zgłoś się do Łukasza. Narodowy to nie miejsce na testowanie, ale w Warszawie możesz umówić się z Łukaszem na prezentację swojej gry. Jeśli będzie wystarczająco szalona, chętnie podziałamy razem!

8. Ja Tomek znany tu jakoMedicus, jestem głównie na stoisku sprzedażowym. Jestem dla Was, można pogadać, rzucić mi w twarz co tam chcecie, a tu nie napisaliście. Mam taki zwyczaj, że uważnie słucham ludzi i wyciągam wnioski.
Poznacie mnie po obfitym owłosieniu

Jeśli w jakimś zakresie chcecie z nami współpracować, macie do zaoferowania pomoc, usługę, o której my jeszcze nie wiemy, że jest nam potrzebna, jestem otwarty na pomysły i kreatywne rozwiązania.

Do zobaczenia na Narodowym!
Ostatnio zmieniony 26 lis 2016, 03:03 przez medicus, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: LUCRUM GAMES. Dziś KIELCE - Wielki bój planszówkowy
ZAPRASZAMY DO KIELC
Dziś III edycja Wielkiego Boju Planszówkowego. Bardzo fajna impreza w Kielcach!
Jeśli ktoś się wybiera zapraszamy do naszej sali gier. Zaprezentujemy gry nowe i zapowiedziane:
Wyspa kwitnącej wiśni
Najemnicy
Przewrotne motylki
https://www.facebook.com/events/1778609 ... 2635305263
Dziś III edycja Wielkiego Boju Planszówkowego. Bardzo fajna impreza w Kielcach!
Jeśli ktoś się wybiera zapraszamy do naszej sali gier. Zaprezentujemy gry nowe i zapowiedziane:
Wyspa kwitnącej wiśni
Najemnicy
Przewrotne motylki
https://www.facebook.com/events/1778609 ... 2635305263
KTO WYGRYWA - fajne akcje z planszówkami na Facebooku.
FB/ktowygrywa
FB/ktowygrywa
Re: LUCRUM GAMES. ZjAva 17-19 lutego, Warszawa
HALO WARSZAWA!
Od piątku do niedzieli ZjAva 8, a my na niej po raz 3. Będziemy prezentować kilka zapowiedzianych gier, więc jeśli się zjawicie to:
- nie zapomnijcie kapci (to chyba jedyna impreza z grami, na której trzeba mieć buty na zmianę
- wpadnijcie do nas na pokazy:
WYSPA KWITNĄCEJ WIŚNI (Honshu),
JAK WŚCIEKŁE PSY (Dead Last),
NAJEMNICY - trylogia (Guildhall fantasy)
GORĄCZKA PODZIEMNEJ MOCY (Dungeon Rush),
FIKOLO (Col-or-form)
PRZEWROTNE MOTYLKI (jedna z tych gier dla dzieci, w które musisz zagrać i nie chcesz przestać)
Start piątek 17:00. Koniec 18:00
Tym razem nie prowadzimy sprzedaży, ale będziemy mieli dla grających kilka nagród do rozdania.

Od piątku do niedzieli ZjAva 8, a my na niej po raz 3. Będziemy prezentować kilka zapowiedzianych gier, więc jeśli się zjawicie to:
- nie zapomnijcie kapci (to chyba jedyna impreza z grami, na której trzeba mieć buty na zmianę
- wpadnijcie do nas na pokazy:
FIKOLO (Col-or-form)
PRZEWROTNE MOTYLKI (jedna z tych gier dla dzieci, w które musisz zagrać i nie chcesz przestać)
Start piątek 17:00. Koniec 18:00
Tym razem nie prowadzimy sprzedaży, ale będziemy mieli dla grających kilka nagród do rozdania.

Re: LUCRUM GAMES Łódzki Port Gier 11-12 marca
HALO ŁÓDŹ!
Wreszcie docieramy na Waszą imprezę! Będziemy prezentować kilka zapowiedzianych gier, więc jeśli się zjawicie to:
Zapraszamy na pokazy:
FIKOLO (Col-or-form)
Wreszcie docieramy na Waszą imprezę! Będziemy prezentować kilka zapowiedzianych gier, więc jeśli się zjawicie to:
Zapraszamy na pokazy:
FIKOLO (Col-or-form)
- kaimada
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 170 times
Re: LUCRUM GAMES Łódzki Port Gier 11-12 marca
Łódzki oddział najpopularniejszej platformy blogowej przynajmniej według boardtime.pl będzie was bacznie obserwował. Do zobaczenia na ŁPG.medicus pisze:HALO ŁÓDŹ!
Wreszcie docieramy na Waszą imprezę!

Re: LUCRUM GAMES. Łódzki Port Gier 11-12 marca
Łódzki oddział najpopularniejszej platformy blogowej przynajmniej według boardtime.pl będzie was bacznie obserwował. Do zobaczenia na ŁPG. 
@Kaimada:
Trzymamy za słowo i do zobaczenia. Wpadnij i daj się ograć w Najemników
Sparingpartner w mojej osobie lub...
Bartek z oddziału najpopularniejszej platformy blogowej przynajmniej według boadrime.pl
Szukamy też graczy na afterparty i granie przy piwku. Jakbyś miał ochotę, daj znać.

@Kaimada:
Trzymamy za słowo i do zobaczenia. Wpadnij i daj się ograć w Najemników

Sparingpartner w mojej osobie lub...
Bartek z oddziału najpopularniejszej platformy blogowej przynajmniej według boadrime.pl

Szukamy też graczy na afterparty i granie przy piwku. Jakbyś miał ochotę, daj znać.
Najemnicy będą tylko prezentowani, czy będzie można też zakupić grę?
@Lipa
gra wreszcie w druku. Spodziewamy się jej w pierwszej dekadzie kwietnia.
Huczna premiera konwentowa PYRKON
Ale zapraszamy na ogranie całej trylogii.
@Lipa
- Rafal_Kruczek
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 56 times
medicus pisze:Najemnicy będą tylko prezentowani, czy będzie można też zakupić grę?
@Lipa