Źródło: https://www.facebook.com/ZnadPlanszy/ph ... =3&theater
A to nie wszystko rzecz jasna

Takie samo pytanie o Lorenzo Il MagnificoSekator pisze:
Pandemic legacy 2 to pierwsza czy druga polowa roku?
Wersja karciana. Ale nowe wydanie jak mnie pamięć nie myli robiło ta samo wydawnictwo (zbiórka na ks). Jak karcianka wypali może sie skuszą na poprzednikaTTR_1983 pisze:a Medici nie będzie czasem niedługo na wspieram.to?
Aaaaa... czyli to taka kontynuacja w klimatach sado-maso?osa1908 pisze:Wiadomo coś wiecej na temat pandemic legacy 2.czy będzie na lato przyszłego roku czy może wcześniej się ukarze?
No właśnietomuch pisze:Najciekawsze jest to, że Lacerta ani razu się tu nie wypowiedziała, a wszyscy się o coś pytają...Ja jestem ciekaw, co Rosenberga wydadzą...
Może ja im powiem, że się pytacie, bo zaczynam mieć wyrzuty sumienia jak to czytamRetro pisze:No właśnieTycjan, ty będziesz się wypowiadał w imieniu Lacerty czy jak to będzie wyglądało?
Pisaliśmy, mówiliśmy. Raczej nie.krzysztof1986 pisze:Czy planujecie wydać Pandemic Iberia ?
Pisałem ostatnio na fejsie. Long story short - tak. Czekamy na info od Pretzla. I aż kupicie jeszcze kilka podstawekMarx pisze:Czy istnieje szansa na wydanie dodatków do Flick'em Up?
Również chciałbym się tego dowiedzieć.Namurenai pisze:Ahoj Lacerto!
Pytanie pewnie było gdzieś zadane, ale jakoś nie mogę znaleźć oficjalnej odpowiedzi:
Czy jest w planach (na kiedykolwiek)/rozważacie wydanie spolszczonej wersji Belfort: The Expansion Expansion?
Czy odwrotnie - na 100% to się nie stanie?