[Warszawa] Wawer i okolice

... czyli zloty miłośników planszówek! Tu możesz także umawiać się na granie w Twoim mieście.
Strud
Has thanked: 39 times
Been thanked: 46 times

[Warszawa] Wawer i okolice

Post autor: Strud »

Szukam chętnych do wspólnego planszówkowania w Wawrze.

Po dłuższej przerwie postanowiłem wrócić do starej pasji, niestety z rodziną cięższe tytuły są nie do przeskoczenia, na znajomych też nie mam co liczyć.

Mogę grać w miarę regularnie (2-3 razy w miesiącu) w piątki wieczorem i soboty po południu/wieczorem, nocne granie nie jest mi obce ;)

Fajnych miejsc do grania co prawda nie znam, ale podejrzewam, że dałoby się dogadać z którymś z oddziałów Wawerskiego Centrum Kultury.
Lista moich gier w stopce, chętnie zagram też w inne pozycje, partyjka Twilight Imperium byłaby marzeniem :)

Znajdzie się ktoś chętny?
Awatar użytkownika
KubaP
Has thanked: 144 times
Been thanked: 484 times

Re: [Warszawa] Wawer i okolice

Post autor: KubaP »

Hej, raz w miesiącu organizujemy granie na V Poprzecznej 13 w Filii Anin WCK – Zgrany Wawer. Najbliższe spotkanie 13 stycznia w piątek – zapraszamy!
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
Awatar użytkownika
Rigidigi
Has thanked: 108 times
Been thanked: 101 times

Post autor: Rigidigi »

Hej.
Ja jestem ze Starej Miłosnej i też szukam chętnych na granie z okolicy.
Także możemy spróbować się zgadać. Patrząc po liście Twoich gier to gust mamy podobny :)

Daj znać.
Strud
Has thanked: 39 times
Been thanked: 46 times

Post autor: Strud »

Rigidigi pisze:Patrząc po liście Twoich gier to gust mamy podobny :)
Bardzo mnie to cieszy!
Jeśli patrzyłeś niedawno to link już działa prawidłowo, wcześniej coś skopałem :)

Odezwę się na PW.
ODPOWIEDZ