[Warszawa] AGRESOR Inżynieria Środowiska PW sobota-niedziela
- bazik
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Re: [Warszawa] AGRESOR Politechnika Sobota-Niedziela
czy ktos ma ochote na sobote od 10tej?
niby jest planszowkon, ale jak dla mnie to impreza ogloszona dzis (co mnie nie nastraja na 'uuuu musze tam byc'), poza tym pamietam ze dowiedzenie sie od ktorej rano to dziala jest w zasadzie niemozliwe, poza tym chyba nie dziala od 10 tylko pozniej....
niby jest planszowkon, ale jak dla mnie to impreza ogloszona dzis (co mnie nie nastraja na 'uuuu musze tam byc'), poza tym pamietam ze dowiedzenie sie od ktorej rano to dziala jest w zasadzie niemozliwe, poza tym chyba nie dziala od 10 tylko pozniej....
Ja bym chętnie zebrał graczy do kolejnej odsłony Through the Ages (tym razem na trzy osoby, więc potrzebne są jeszcze dwie). Proponuję sobotę lub niedzielę o 17.00.
- Don Simon
- Moderator
- Been thanked: 1 time
W sobote chyba moglbym byc w standardowych godzinach 10-15.
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
Miałeś się uczyć przez najbliższe... bodaj 6 tygodni.siepu pisze:Na niedzielę się piszę.

Tak, czy inaczej miejsce na niedzielę masz zaklepane.
To co, nikt prócz Siepa nie pisze się na Though the Ages w niedzielę?
- raj
- Administrator
- Has thanked: 346 times
- Been thanked: 1011 times
- Kontakt:
ja sie pisze, tylko przypomnij mi na ktora to?
"Jest to gra planszowa. Każdy gracz ma planszę i lutuje nią przeciwnika." - cytat za "7 krasnoludków - historia prawdziwa."
Szukajcie recenzji planszówek na GamesFanatic.pl
Która niedziela? Najbliższa, czyli 13.04.
Która godzina? 17:00.
Daj znać, czy będziesz.
Która godzina? 17:00.
Daj znać, czy będziesz.
- raj
- Administrator
- Kontakt:
bede
"Jest to gra planszowa. Każdy gracz ma planszę i lutuje nią przeciwnika." - cytat za "7 krasnoludków - historia prawdziwa."
- bazik
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
w sobote otworze sale o 10tej, wiec mozna przychodzic bez obawy czy bedzie jakis klucznik, ale trzeba sie upewnic ze sie bedzie mialo z kim grac - ja jestem umowiony na konkretna rzecz z konkretnymi ludzmi.
Czy jest jeszcze miejsce na 17 na niedziele na TtA?
W tym tygodniu TtA (przynajmniej moje) nie było umawiane na niedzielę.Klos pisze:Czy jest jeszcze miejsce na 17 na niedziele na TtA?
- Sztefan
- Has thanked: 4 times
A jak z przyszłą sobotą? W sensie wiem, że Bazika nie będzie, ale czy będzie ktoś z innych kluczników od 10 rano? Nikt z umówionego grona nie jest klucznikiem...bazik pisze:w sobote otworze sale o 10tej, wiec mozna przychodzic bez obawy czy bedzie jakis klucznik, ale trzeba sie upewnic ze sie bedzie mialo z kim grac - ja jestem umowiony na konkretna rzecz z konkretnymi ludzmi.
- jax
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 261 times
A jakież jest umówione grono?Sztefan pisze:A jak z przyszłą sobotą? W sensie wiem, że Bazika nie będzie, ale czy będzie ktoś z innych kluczników od 10 rano? Nikt z umówionego grona nie jest klucznikiem...
Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
--
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
--
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
Jeżeli będzie jakaś solidna grupka graczy i będzie w co zagrać, to z dużym prawdopodobieństwem się pojawię. Ostatecznie dam znać około czwartku. Jestem klucznikiem.
- Sztefan
- Has thanked: 4 times
Patrz wątek Carrom w dziale planszówki/karciankijax pisze:A jakież jest umówione grono?Sztefan pisze:A jak z przyszłą sobotą? W sensie wiem, że Bazika nie będzie, ale czy będzie ktoś z innych kluczników od 10 rano? Nikt z umówionego grona nie jest klucznikiem...

Planuje w przyszly weekend zorganizowac Descenta. Szukam wiec chetnej druzyny 

- raj
- Administrator
- Kontakt:
w jaki dzien i o ktorej? bo w niedziele moze bym i zagral 

To jest jeszcze do uzgodnienia, zalezy od preferencji graczyrajgildia pisze:w jaki dzien i o ktorej? bo w niedziele moze bym i zagral

- raj
- Administrator
- Kontakt:
jednak niedziela odpada, za to sobota bylaby ok 

W piątek rano pozbywam się na tydzień żony i córki. Zamierzam wiec łykend spędzić na graniu. Chciałbym w sobotę zagrać w Die Macher (mam swój egzemplarz i czytam reguły). Od 10, bo na 16 idę do pracy. Znajdą sie chętni?
W niedzielę Galeria Mokotów jest zamknięta, wiec mam cały dzień wolny. Proponuję TI:3. Mam nadzieję, że uda sie namówić dasilwę i jego ekipę. Czekam na głosy zainteresowanych.
W niedzielę Galeria Mokotów jest zamknięta, wiec mam cały dzień wolny. Proponuję TI:3. Mam nadzieję, że uda sie namówić dasilwę i jego ekipę. Czekam na głosy zainteresowanych.
- yosz
- Has thanked: 203 times
- Been thanked: 496 times
- Kontakt:
Ja powinienem być - od 10 do też powiedzmy 16. Jestem otwarty na propozycje - intrukcje jak trzeba też przeczytam (@Draco i postaram się nie wtrącać przy tłumaczeniu zasad
)
W Last Night On Earth też bym pograł

W Last Night On Earth też bym pograł

ZnadPlanszy | YouTube
Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --
Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --