Nikt nic nie wspominał i raczej bym nie liczył na wersję pl. Choć w czasach ks i wspieram.to wszystko jest możliwesadziu pisze:Ktoś może słyszał coś o planach wydania polskiej wersji? Czy na razie cisza?

Nikt nic nie wspominał i raczej bym nie liczył na wersję pl. Choć w czasach ks i wspieram.to wszystko jest możliwesadziu pisze:Ktoś może słyszał coś o planach wydania polskiej wersji? Czy na razie cisza?
Cały czas przygotowuję się do rozgrywki w all-in SoBa i all-in FoFo. Jak popełnię pierwszą rozgrywkę to nie omieszkam sie podzielć wrażeniami, słowomanicminer pisze: ↑07 lut 2020, 21:46 Dlaczego ten wątek taki cichy? Planszówka wygląda na całkiem spoko.
Jakies opinie o Forbidden Fortress? Lepsze to od dzikiego zachodu czy gorsze?
No właśnie bo się zastanawiam czy skupić się na pierwszym KS i dzikim zachodzie czy iść też w podstawkę Fortress. Jednak do pierwszego jest więcej fajnych dodatków, tylko pytanie czy gameplayowo znowu drugi nie dodaje też dużo. No i Azję lubię badziej niż Amerykę.Yuri pisze: ↑07 lut 2020, 21:59Cały czas przygotowuję się do rozgrywki w all-in SoBa i all-in FoFo. Jak popełnię pierwszą rozgrywkę to nie omieszkam sie podzielć wrażeniami, słowomanicminer pisze: ↑07 lut 2020, 21:46 Dlaczego ten wątek taki cichy? Planszówka wygląda na całkiem spoko.
Jakies opinie o Forbidden Fortress? Lepsze to od dzikiego zachodu czy gorsze?Podejrzewam, że ludzi troszkę przeraża skala tej gry i związana z tym $$$.
Serio strasznie sie cieszę, że Wam się spodobała. Również uważam, że gra zasługuje na więcej atencji, ale pamiętam też siebie na początku drogi kiedy nie wiedziałem nawet od czego zacząć zakupyandrzejstrzelba pisze: ↑27 lut 2021, 21:17 Cześć Yuri.
Dziś rozegrałem z synem pierwszą misję w Forbidden Fortress i jestem absolutnie zachwycony tą grą. Syn uparł się, że pierwszą misję gramy od razu o duży stockpile i w finałowej walce dostaliśmy w tyłek. Mimo wszystko nie czuję się zawodu tylko chęć na szybką wizytę w mieście i kolejną misję. Przydałby mi się teraz jakiś urlop. Nie wiem czy ja czy syn bardziej jaram się tą grą. Młody co chwila liczy XP, planuje co zrobi, gdzie pójdzie, co sprzeda, ile kasy będzie miał i co kupi.
Żałuję, że ta gra jest tak mało popularna w Polsce ... przecież to cudo.
Idź w SoB Adventures jeżeli tego nie zrobiłeś to mega-deal. Poczekasz, fakt, ale to nadal mega-dealandrzejstrzelba pisze: ↑27 lut 2021, 21:59 ...
Zastanawiam się czy mając Forbidden Fortress w wersji Sumo Pledge iść w dziki zachód czy dokupywać dalej do tego świata? Czuję, że popłynę z kasą![]()
Ja mam specjalny regał na figurki, kafelki posortowane i same gry. Setup jest skrócony do minimum.andrzejstrzelba pisze: ↑28 lut 2021, 07:20...
Mam tylko problem z miejscem. Mieszkanie za małe i już teraz nie mam gdzie tego wszystkiego trzymać.