Lacerta.pl pisze:Haloon pisze:Wiadomo co z Pandemic State of Emergency PL ?
Się robi. Niedługo będzie.
Jednak się nie robi. Asmodee coś tam kombinuje i wszystko się przedłuża. Na ten moment nawet jeśli teraz zaczną planować produkcję to spora szansa że i tak przed świętami nie dopłynie...
warlock pisze:
Lacerto, wiadomo coś o dodruku Le Havre (albo wydaniu po polsku nowej edycji ze składaną planszą?).
Pierwszy druk sprzedawał się na tyle wolno, że raczej nie będziemy inwestować w dodruk, przynajmniej dopóki jest tyle fajnych nowości do wydania
rastula pisze:c08mk pisze:Jakieś plany (bliższe lub dalsze) odnośnie Photosynthesis? I czy są jakieś dobre wiadomości dla Suburbii 5*?
O photosynthesis też chętnie usłyszę cosik
O Spiel, po Spiel, będzie opowiadała pewnie moja następczyni w Lacercie.
kmd2000 pisze:@Lacerta
Hej,
czy planujecie tłumaczenie drugiej edycji Agricola: Torfowisko gdy będzie już dostępna?
I czy macie może jakieś informacje, kiedy się pojawi? Wiem, że playtesty rozpoczęły się już rok temu.
Planujemy na 2018, ale zobaczymy jak wyjdzie w praktyce, bo czai się jeszcze parę innych fajnych rzeczy do Agricoli a nie wiem czy damy radę zrobić wszystko na raz. (chyba, że wykupicie z ćwierć nakładu w przedsprzedaży na planszóweczce - to nam zdecydowanie ułatwia
)
anoptichtys pisze:Czy planowany jest dodruk Piętaszka?
Czy w planach jest polska wersja którejś z gier ze świata Oniverse - z tego co słyszałem Z-Man zrobi dodruk tych gier.
@Piętaszek - mocno zależy od 2F. Na przykład nie zdecydowali się na druk zapowiadanego przez nas na początku roku karcianego Wysokiego Napięcia... Na Spiel pojawią się kolejne 1 osobówki, mi się osobiście podoba
Finished, ale pewnie poczekamy na dodruk, jeśli takowy w ogóle będzie.
No i teraz ruszamy z przedsprzedażami:
Kawerna: Jaskinia kontra Jaskinia -
SCD 75 zł w przedsprzedaży za 60 zł
Król Ozo - śmieszna imprezówka w którą zagracie w każdych prawie warunkach -
SCD 75 zł w przedsprzedaży za 60 zł
I już prawie jestemy gotowi wystartować z Pandemic Legacy sezon 2. Zapadają jeszcze ostateczne decyzje na najwyższych szczeblach władzy firmowej i.. może jeszcze w tym tygodniu się uda. Do premiery mamy ponad miesiąc, więc spokojnie zdążycie zarezerwować swój egzemplarz.