Witam!
Szukam chętnych na rozgrywkę w StarCraft’a. Interesują mnie jednak tylko osoby które w grę umieją już grać i ją po prostu znają.
Mogę grać w piątek od 18:30 lub w sobotę od 11 wzwyż, oczywiście miejsce to AGRESOR na PW.
[Warszawa AGRESOR] StarCraft 18 lub 19/07
- MataDor
- Has thanked: 462 times
- Been thanked: 115 times
[Warszawa AGRESOR] StarCraft 18 lub 19/07
Take it easy (jak któś z Pragi Południe ma ochotę na w miarę regularne granie, proszę o PM)
kolekcja gier
kolekcja gier
Re: [Warszawa AGRESOR] StarCraft 18 lub 19/07
Czemu oddzielny wątek? Wiem, ja założyłem swój do TI3 :)
Tak czy inaczej poproszę miejsce na piątek chętnie zagram bo dawno nie miałem okazji. Sobota nie bardzo.
Tak czy inaczej poproszę miejsce na piątek chętnie zagram bo dawno nie miałem okazji. Sobota nie bardzo.
- MataDor
Ok 
To zobaczymy czy ktoś się zgłosi do dajmy na to 14:00 i zadecydujem. Nie wiem czy jest sens grać 1vs1... bo juz sie tak nagrałem dużo

To zobaczymy czy ktoś się zgłosi do dajmy na to 14:00 i zadecydujem. Nie wiem czy jest sens grać 1vs1... bo juz sie tak nagrałem dużo

Take it easy (jak któś z Pragi Południe ma ochotę na w miarę regularne granie, proszę o PM)
kolekcja gier
kolekcja gier
Może jednak ogłoś się w głównym wątku, większa szansa.
- MataDor
waffel, niestety nikt się nie zgłosił... jak chcesz to możemy zagrać duela o 18:00 albo odpuszczamy ii poszuka się ludzi na inną okazję....?
kolekcja gier
kolekcja gier
- Don Simon
- Moderator
- Been thanked: 1 time
Poszukajcie jeszcze chetnych na miejscu - czesc ludzi nie odwiedza forum.
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.