A tak wygląda pudełeczko na grupy statków. Można je pobrać TUTAJ.

Pozdrawiam,
- K.
Tutaj. I jeszcze to jest fajne.Pan_K pisze:Wygląda dobrze - muszę się chyba zapoznać bliżej z drukiem 3D
To może bym sobie hurtem zrobił też znaczniki zasobów? Skąd można by pozyskać odpowiednie pliki?
To powszechnie znana infornacja, o której pisze nawet Wikipediaplayerator pisze:Nemo był Polakiem - klik -
Moja, jak na razie jedyna polska recenzja Nemo's War second edition na ZnadPlanszy. W skrócie - bardzo dobra.wirusman pisze:Dobre to jest?
Doczytałem, wygląda smakowicie. Lecz na ten miesiąc skończył mi się budżetDwntn pisze:Moja, jak na razie jedyna polska recenzja Nemo's War second edition na ZnadPlanszy. W skrócie - bardzo dobra.wirusman pisze:Dobre to jest?
- K.
Jak dla mnie 6/10.wirusman pisze:Dobre to jest?
Nie widzę szans. Ale niech żywi nie tracą nadziei...Wincenty Jan pisze:To zapewne zbyt niszowa pozycja aby została wydana w Polsce?
Ale z racji niewielkiej oszczędności, ma chyba sens tylko w przypadku jednego miasta. Albo wspólnej wysyłki do innego miasta. Albo jak chcecie zaoszczędzić 5-10zł"There is a nominal increase to shipping for multiple expansion packs, the cost is estimated to increase by only $1-2 per pack. Any corrections needed can be applied in the pledge manager after the campaign ends."
Dam znać jak ruszy Pledge Manager i będę znał koszta wysyłki dla dodatkowych kopii gry / dodatkuopulentus pisze:Witam
Podczas ostatniej kampanii na KS zamówił ktoś jedną kopię gry extra? Chętnie odkupię, również dodatek.