Super! Jakoś tak przeszło mi przez myśl, że jak macie clanka od nich, to może z innymi ich grami łatwiejmedicus pisze:Odnośnie Covert. Sprawdzimy.
Tzn najpierw sprawdzimy, czy ktoś tego nie wziął.

Super! Jakoś tak przeszło mi przez myśl, że jak macie clanka od nich, to może z innymi ich grami łatwiejmedicus pisze:Odnośnie Covert. Sprawdzimy.
Tzn najpierw sprawdzimy, czy ktoś tego nie wziął.
Będą wszystkie na bgg, jutro wrzucę jeśli znajdę chwilę. Którą konkretną masz na myśli?Exodus pisze:Jest jakieś miejsce gdzie mogę ściągnąc pdf z instrukcją do waszych gier? Szukam, ale nie widzę.
Wręcz przeciwnie, można by było powiedzieć, że temat produkcji jest wiecznie żywy. Gra jest od dawna gotowa. Niestety druk został zaplanowany wraz z innym tytułem, który z przyczyn od nas niezależnych (straszliwe błędy w oryginalnym, niemieckim wydaniu, które musimy prostować) zalicza kolejne obsuwy. Żyję nadzieją, że obie gry wyjdą jeszcze w tym roku, ale niestety nie dam sobie uciąć za to żadnej części ciała.ramar pisze:Witam,
Temat wydania Fikolo padł, czy jednak można się jeszcze tego cuda spodziewać?
Dziękuję. TO tylko jedna z kart. Choć w sumie zastanawiam się czy ilustracja okładkowa ją przebije.Xfenix pisze:Ilustracja z gry jest przepiękna.![]()
Takiem czuł, takiem myślał...stan29 pisze:Będąc na Planszówkach na narodowym dostałem info od typa z Lucrum Games, że jeśli gra wyjdzie na gwiazdkę to będzie dobrze, możliwe opóźnienie na początek 2018.
Powiem tyle... Gdyby nie całkiem udane Essen, to chyba bym wpadł w depresję. Clank z naszej strony był gotowy ze sporym wyprzedzeniem. Amerykanie do spółki z chińczykami niestety najwyraźniej nie są zainteresowani, że gdzieś tam w legendarnej Polsce, ktoś chciałby dostać grę przed świętami...Dr. Nikczemniuk pisze:Takiem czuł, takiem myślał...stan29 pisze:Będąc na Planszówkach na narodowym dostałem info od typa z Lucrum Games, że jeśli gra wyjdzie na gwiazdkę to będzie dobrze, możliwe opóźnienie na początek 2018.
Najpierw Flow of History teraz Clank! A w dupę z takim życiem![]()
Brzmi dobrzeLeser pisze:... Gdyby nie całkiem udane Essen ...
Przed świętami czyli na jesieni, czyli tak jak informowało, a raczej nadal informuje, Lucrum Games.Leser pisze:Powiem tyle... Gdyby nie całkiem udane Essen, to chyba bym wpadł w depresję. Clank z naszej strony był gotowy ze sporym wyprzedzeniem. Amerykanie do spółki z chińczykami niestety najwyraźniej nie są zainteresowani, że gdzieś tam w legendarnej Polsce, ktoś chciałby dostać grę przed świętami...Dr. Nikczemniuk pisze:Takiem czuł, takiem myślał...stan29 pisze:Będąc na Planszówkach na narodowym dostałem info od typa z Lucrum Games, że jeśli gra wyjdzie na gwiazdkę to będzie dobrze, możliwe opóźnienie na początek 2018.
Najpierw Flow of History teraz Clank! A w dupę z takim życiem![]()
Ja bym Ci powiedział, że bardzo dobrze.playerator pisze:Brzmi dobrzeLeser pisze:... Gdyby nie całkiem udane Essen ...
Marne szanse.banialuk pisze:Połowa listopada, a w temacie cicho. Czy dowiemy się w tym miesiącu czegoś więcej? Muszę sobie wybrać jakiś prezent na święta, a to idealny kandydat. Na stronie Lucrum żadnych newsów. Ktoś ma jakieś przecieki?
Szanse na Clanka przed świętami są już niestety zerowe. Pliki wysłaliśmy już dawno, ale amerykanom i Chińczykom najwyraźniej się nie śpieszy...banialuk pisze:Połowa listopada, a w temacie cicho. Czy dowiemy się w tym miesiącu czegoś więcej? Muszę sobie wybrać jakiś prezent na święta, a to idealny kandydat. Na stronie Lucrum żadnych newsów. Ktoś ma jakieś przecieki?