I nie jest to glos obrony AA, bo jeszcze nie gralem (nie liczac wersji prototypowej z przed roku) wiec nie mam wlasniego zdania :p
Odpowiedź na moje pytanie dzisiaj na FB: Ja kupiłem przedmpremieorowy u Was w sklepie - kiedy wysyłka?smok-kamil pisze:Podobno w tym tyg przyjechala do nich polska wersja.
Podobno mieli wysylac preordery by ludzie dostali na weekend.
Ja zadnego info od kuriera nie dostalem a na sklepie status dalej w realizacji.
Film z pakowania dotyczyl ang wersji :/
W Planszówkach TV była mowa, że premiera Artefaktów odbędzie się w najbliższy weekend na Pionku, że wówczas świeżo co dojadą pudła i jak mniemam będzie można zakupić grę (?). Jaki jest w takim razie sens zamawiania przedpremierowolongmen76 pisze:Odpowiedź na moje pytanie dzisiaj na FB: Ja kupiłem przedmpremieorowy u Was w sklepie - kiedy wysyłka?smok-kamil pisze:Podobno w tym tyg przyjechala do nich polska wersja.
Podobno mieli wysylac preordery by ludzie dostali na weekend.
Ja zadnego info od kuriera nie dostalem a na sklepie status dalej w realizacji.
Film z pakowania dotyczyl ang wersji :/
Portal - Gra powinna dotrzeć na początku przyszłego tygodnia.
Mialo byc wiecej ras (8 a nie 6, cos jak w przedsprzedazy 51. Stanu)longmen76 pisze:W tej sytuacji wygląda na to, żeby zapłacić 30% więcej za grę bezpośrednio od wydawnictwa. A serio to preordery miały mieć jakieś extrasy.
Należy także pamiętać że z pełna premedytacją zrobiono manewr jednoczesnej przedsprzedaży wersji angielskiej i polskiej - podczas, gdy w Portalu było wiadomo że wersja angielska zostanie potraktowana priorytetowo - musiała wyjść przed Essen. Takie manewry rzeczywiście nie zachęcają do zaufania wydawcy - nigdzie na polskiej stronie nie było o tym ze premiera nie będzie równoczesna. Ale obietnice otrzymania gry miesiac wczesnie chyba była. (http://portalgames.pl/pl/przedsprzedaz- ... ty-obcych/ daje bład 404 ) (sprawdziłem, jest filmik na FB gdzie jest obietnica jest napisana https://www.facebook.com/wydawnictwopor ... 410614686/ jako: otrzymasz gre 4 tygodnie przed premierą)bimberoman pisze:Czy ktoś dostał w ogóle informacje o wysyłce? Bo widzę, że póki co Portal wpuścił wszystkich kupujących w przedsprzedaży w niezłe maliny... Wysyłka szykuje się później niż premiera sklepowa, nie mówiąc o cenie, która jest średnio 25% wyższa niż wszędzie indziej... To chyba ostatnia przedsprzedaż jaką zrobiłem w Portalu. Poszanowanie klienta w tej firmie nie występuje.
Znając politykę Portalu, gdzie extrasy do 51 Stanu Master Setu są cały czas dostępne w sklepie Portalu, to można mieć niemal 100% pewność że będzie można dokupić maty u nich w sklepie.Rocy7 pisze:Matę będzie można dokupić osobno?
Oczywiście. Na stronie Portalu.evenstar pisze:Czy jest gdzieś do ściągnięcia polska instrukcja?
Gra jest na 2-5 osob i od liczby graczy uzaleznione jest ile raze bedziemy tasowac i uzywac tali surowcow.Backero pisze:Pytanko kolejne: czy da się w tę grę grać w 5-6 osób? Czy jest jednak powód (ograniczenie jakiegoś komponentu), przez który max to jednak 4?