Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Chwila, chwilunia dla Państwa którzy zamówili grę kilka miesięcy temu, kolejne kilka dni opóźnienia to 0,7% strat, a dla mnie przy zamówieniu ze sklepu każdy dzień to 300% straty. Proszę najpierw sklepowych obsługiwać Poza tym Pan tu nie stał
Odczepcie się już od tego Felda. Suchy, bo suchy, po co drążyć temat?
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
Stefan z magazynu nigdy nie byl suchy... wrecz przeciwnie. I pamietajcie, ze Stefan wydaje paczki tylko po okazaniu drugiej polowy banknotu peruwianskiego pesos
Czekam na paczke. Pazdziernik/Listopad to bardzo dobry okres (ale w tym czasie miesiac powinien miec 64 dni) Splywaja kickstartery i magnaci, do tego Essen plus doplywa co to pokazywalo sie na GenCon'ie.
Chyba czas sobie uswiadomic ile pudelek bedzie do ogrania
vinnichi pisze:Chwila, chwilunia dla Państwa którzy zamówili grę kilka miesięcy temu, kolejne kilka dni opóźnienia to 0,7% strat, a dla mnie przy zamówieniu ze sklepu każdy dzień to 300% straty. Proszę najpierw sklepowych obsługiwać Poza tym Pan tu nie stał
Wlazł do kolejki bez kolejki i jeszcze mordę drze, że mu niedoważy...
PS. Przepraszam vinnichi, nie mogłem się powstrzymać
rastula pisze:mnie się w tej całej sytuacji najbardziej podoba , ze za grę już zapłaciłem ;D...
Mnie się podoba, że od początku akcji za wpłacone złocisze mam coraz więcej fantów.
A nie, jak przy innej akcji, dopłacałem i dopłacałem...
(nie żebym żałował, fajnie też jest!, ale samopoczucie lepsze przy Magnatach )
BarukKhazad! Jak mawia Folko: gry logiczne to kwintesencja rozrywki, to czysta postać gry: mechanika bez dodatkowej otoczki wnoszącej, lub starającej się coś wnieść do rozgrywki
i ja się (pod) tym podpisuję
WRS pisze:Mnie się podoba, że od początku akcji za wpłacone złocisze mam coraz więcej fantów.
A nie, jak przy innej akcji, dopłacałem i dopłacałem...
(nie żebym żałował, fajnie też jest!, ale samopoczucie lepsze przy Magnatach )
Bo w przypadku Magnatów to był klasyczny crowdfunding, a w przypadku tej innej P(L)Olskiej akcji to raczej crowfunding
vinnichi pisze:Chwila, chwilunia dla Państwa którzy zamówili grę kilka miesięcy temu, kolejne kilka dni opóźnienia to 0,7% strat, a dla mnie przy zamówieniu ze sklepu każdy dzień to 300% straty. Proszę najpierw sklepowych obsługiwać Poza tym Pan tu nie stał
Wlazł do kolejki bez kolejki i jeszcze mordę drze, że mu niedoważy...
To wy się kłóćcie a ja lece do sklepu po 0,5 i jade do Pana Stefana z magazynu
a może:
"Pionki te są umieszczane przez graczy DZIĘKI wykorzystaniu akcji z kart praw"?
skąd jest to słowo commodum?
googlowy tłumacz podpowiada, że przewaga to commodo
z drugiej strony większość to maxime
nie znam łaciny na tyle, by coś łatwo podpowiedzieć, ale to commodum budzi jakiś niepokój...
BarukKhazad! Jak mawia Folko: gry logiczne to kwintesencja rozrywki, to czysta postać gry: mechanika bez dodatkowej otoczki wnoszącej, lub starającej się coś wnieść do rozgrywki
A dzięki
Od razu lżej... Nikt nie powinien zatem mieć pretensji o jakiś "usrój"