Spory maszkaron:) gratuluję roboczo godzin. A tak nawiasem ile się zeszło?:)BasiekD pisze: ↑05 lis 2023, 23:14 Nareszcie skończyłem! Luminark of Hysh do Age of Sigmar.
Kupiłem kiedyś na promocji zestaw do jakiegoś fabularnego rozszerzenia, pełen zapału bo box wyglądał świetnie. Okazało się, że detale wozu i cała reszta jest na przegiętym poziomie, utknąłem w projekcie na parę miesięcy. Kilka razy zmieniałem wizję i zaczynałem od początku. W końcu się zebrałem, kilka razy poszedłem na skróty, aby tylko skończyć. Udało się. Mam jeszcze jeden wóz, ale chyba oddam dzieciom...
Spoiler:
Nasze pomalowane figurki
Re: Nasze pomalowane figurki
-
- Has thanked: 1391 times
- Been thanked: 1672 times
Bardzo fajna robota! Trochę szkoda, że do AoS a nie do WFB, ale i tak mega!

Też kiedyś kupiłem ten model w wersji War Altar of Sigmar, żeby go przerobić na kapliczkę do Warmachine (jako zastępstwo tego, droższego i brzydszego: https://mgla.pl/produkt/vessel-of-judgement,5187 ) Bardzo fajny, szczegółowy i klimatyczny, polecam

Spoiler:
Moje pierwsze figurki jakie malowałem. Blood Rage jest naprawdę i znakomita grą i materiałem do nauki malowania. Popełniłem masę błędów. Frost Giant musiał być całkowicie zmyty i pomalowany od nowa. Potwory wyszły jak wyszły, ale jestem naprawdę zadowolony 

Moje gry - http://tiny.cc/sinbadbgg
Też pierwszą grą jaką malowałem było Blood Rage, ale nie wyszło mi tak świetnie jak Tobie - szczególnie Fire Giant wyszedł super, gratulacje !
Chcesz podziękować za wykonaną pracę? Postaw kawkę :) https://buycoffee.to/13thson
Jak na pierwsze figsy, to elegancko.
Mega mi się podoba ten wodny stwór, swietna robota Potem w kolejnosci ustawilbym: ognisty gigant, "yeti" i na końcu troll.
Tak się składa, że akurat sam mam te potwory na warsztacie, w trakcie malowania. Tak samo, jestem swiezakiem i mega mnie do nich ciągnęło, jednocześnie bałem się, że coś zawale i wciąż odkładałem to na potem

Pochwale się rezultatami.
- brazylianwisnia
- Has thanked: 308 times
- Been thanked: 1099 times
Dwa pierwsze cykle ATO skończone
i wraz z tym przekroczyłem 100 pomalowanych figurek na swoim koncie. Nie jest to poziom forumowiczów wymiataczy ale jak na budżet 90-180mim na figurke jestem zadowolony. Wkoncu to do grania a nie na wystawe

Spoiler:
Sprzedam:Ostatnia Wola+Utrata posady, Arnak, insert Folded Space dla Everdell, Marvel Zombies
forum/viewtopic.php?f=65&t=76430
forum/viewtopic.php?f=65&t=76430
Musiałem sprawdzić co to jest ATObrazylianwisnia pisze: ↑24 lis 2023, 08:47 Dwa pierwsze cykle ATO skończonei wraz z tym przekroczyłem 100 pomalowanych figurek na swoim koncie. Nie jest to poziom forumowiczów wymiataczy ale jak na budżet 90-180mim na figurke jestem zadowolony. Wkoncu to do grania a nie na wystawe
![]()
Spoiler:

Jestem tego samego zdania: ''W koncu to do grania a nie na wystawe

-
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 73 times
-
-
Świetne malowanie i efekty, a najbardziej podoba mi się podstawka pod rycerzem. Te paprocie to drukowane?
-
- BOLLO
- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 1997 times
- Kontakt:
Dawno mnie tu nie było i niestety już od roku nie mam totalnie czym się pochwalić co pomalowałem bo nie pomalowałem nic
W weekend za to "potrzepałem" sobie farbki co by się nie zastały pigmenty.

W weekend za to "potrzepałem" sobie farbki co by się nie zastały pigmenty.
-
Kill Team Catachan Devils (na zasadach Kasrkin) ukończony. Modele z zestawu SpaceNam od Reptilian Overlords - świetne pudło, pełne zawartości. Nawet lepsze jeśli ktoś planuje armię Catachan do dużej 40stki - wtedy powinno obejść się bez drobnych konwersji, które tutaj, przy niektórych specjalistach, były potrzebne.
Szybka robota praktycznie samymi kontrastami.

Szybka robota praktycznie samymi kontrastami.

- BOLLO
- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 1997 times
- Kontakt:
-
Dobrze, że w Kill Teamie każdemu modelowi towarzyszy zawsze pomarańczowy żeton rozkazu, bo inaczej ciągle pewnie bym tego snajpera gubił w jakichś zaroślach i znajdował dopiero podczas pakowania terenu po grze

- DaaV
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 40 times
Re: Star Wars: Rebellion / Rebelia (Corey Konieczka)
Na rozkaz Imperatora, Kuat Drive Yards musiało podwoić wysiłki...
Spoiler:
- DaaV
Trzeba iść za ciosem! Tym razem Tarkin osobiście nadzorował oddanie nowych oddziałów... Udało się nawet powołać jeden squadron sił specjalnych.

Spoiler:
- DaaV
Mamy dobrą passę i sporo wolnego czasu wieczorami, więc kolejna porcja. Biomy działa jonowego wyszły moim zdaniem rewelacyjnie, w najbliższym planie kolejne budynki.
Spoiler: