[Tychy] Spotkania planszówkowców w Wenecji
- Użytkownik 21
Re: [Tychy] Spotkania planszówkowców w Avanti
w ten piątek na pewno będe
Mam 16 lat.
Planszówkowcem jestem z wyboru.
ja tez 
i zdaje sie, ze poki co odpoczywamy od Starcrafta
wiec czy jest szansa na GOA?

i zdaje sie, ze poki co odpoczywamy od Starcrafta

"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobię myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie mysleć i tyle samo bym wymyślił"
---
Amber i in. - armie do Neuroshima Hex!
---
Amber i in. - armie do Neuroshima Hex!
- Evenfall
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 2 times
Z tego co wiem, to MG przyjdzie, ale będzie miał Brass, a nie GOA.
Chyba, że go jeszcze złapię i powiem mu, że GOA też ma zabrać.
Chyba, że go jeszcze złapię i powiem mu, że GOA też ma zabrać.
- AvantaR
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Postaram sie byc w piatek i zabrac Battlelore'a. Jedna partia juz rozegrana, takze zasady moge spokojnie wytlumaczyc. Ale od razu mowie - w grze wystepuje duzo tekstu po angielsku i bez jego znajomosci nie ma nawet co zasiadac do gry ... W sieci idzie jakies tlumaczenia kart znalezc, jak ktos chce to niech sobie wydrukuje najwyzej 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Gór mi mało i trzeba mi więcej
-
A mnie po raz pierwszy od 19.X.07 (od kiedy zacząłem przychodzić na spotkania) prawdopodobnie nie będzie :-/ I może tak być przez kilka tygodni (remont mieszkania). Ala za to potem zapraszam do mnie na parapetówę 
#Bone Charmer - a kiedy pogramy w WoW'a?

#Bone Charmer - a kiedy pogramy w WoW'a?
Może uda mi się wpaść na 5 minutEvenfall pisze:Szkoda, bo mam dla Ciebie "Wilki i Owce".

- Użytkownik 21
W STARCRAFTA JA CHĘTNIE ZAGRAM
B)

Mam 16 lat.
- Evenfall
To weź Blefuja jak możesz.KoldeR pisze:Może uda mi się wpaść na 5 minutEvenfall pisze:Szkoda, bo mam dla Ciebie "Wilki i Owce".

- Evenfall
No, musze się pochwalić. Tak mi się spodobała gra z Avantarem, że dzisiaj zamówiłem BattleLora w sklepie u Nataniela. Dojdzie jutro albo pojutrze. Przyniosę go w piątek. Są jacyś chętni do grania ??
- AvantaR
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
No patrzcie panstwoEvenfall pisze:No, musze się pochwalić. Tak mi się spodobała gra z Avantarem, że dzisiaj zamówiłem BattleLora w sklepie u Nataniela. Dojdzie jutro albo pojutrze. Przyniosę go w piątek. Są jacyś chętni do grania ??

Swoja droga, zeby grac gry epickie nie potrzeba drugiego egzemplarza - jest dodatek Epic ;]
Swoja droga, czy ktos moglby wziac Blefuj? Bo strasznie mi sie gra spodobala - integruje i znakomicie sprawdza sie na koniec spotkania

Gór mi mało i trzeba mi więcej
- Evenfall
Hi hi hi, wiem, że potrzeba Epica, ale tak można grać dwie bitwy równolegle :]
Ja mam Blefuja i postaram się wziąć go ze sobą, tylko muszę jeszcze podjechać do domu po pracy.
Ja mam Blefuja i postaram się wziąć go ze sobą, tylko muszę jeszcze podjechać do domu po pracy.
Jako, że nie było mnie w piątek na spotkaniu to teraz mam "głoda" grania 
Organizuję więc dziś spotkanko w celu pogrania. Spotykamy się o 17:oo u Evenfalla w mieszkaniu. Adres podam przez smsa. Kto jest chętny dziś pograć pisać smsy na nr: 503-422-599 - zapraszam

Organizuję więc dziś spotkanko w celu pogrania. Spotykamy się o 17:oo u Evenfalla w mieszkaniu. Adres podam przez smsa. Kto jest chętny dziś pograć pisać smsy na nr: 503-422-599 - zapraszam

WItam Naświetli mi ktoś w co wy tam najczesciej gracie?:) U mnie jakoś ludziska nie garną sie do gry a po puerto rico - dodam ze pierwszy raz grałęm w " dorosłą" plansówke- chętnie bym popykał
x
W co gramy najczęściej? Chyba nie ma takiej gry
Gramy w to co kto przyniesie i na co ochotę w danej chwili ma grać. Ostatnio kilka razy był Tide of Iron, ale ktoś przyniósł Brassa i teraz w niego ciupiemy. Ja kupiłem kilka karcianek i też już pograliśmy kilka razy. Jest kilka osób co przynoszą co rusz inną grę i w to pogrywamy 
Czy warto kupić Shoguna? Imho warto, gierka fajna, ciekawy motyw rozstrzygania bitew: wieża
Znajdź i poczytaj sobie recenzję, chyba ostatnio była w Rebel Times 

Czy warto kupić Shoguna? Imho warto, gierka fajna, ciekawy motyw rozstrzygania bitew: wieża

No ok
a jak średnia wieku ? nie chciałbym tam wygladać jak dzielnicowy na komersie:)

x
W Brass'a pogrywacie i żadnych wrażeń na Forum?KoldeR pisze:ale ktoś przyniósł Brassa i teraz w niego ciupiemy.

Zawsze gdy zauważysz, że jesteś po stronie większości zatrzymaj się i zastanów.
magazyn
magazyn
-
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 25 times
grałem raz i sromotnie dostałem w d... długo mi zajęło zrozumienie wszystkich zasad.mst pisze:W Brass'a pogrywacie i żadnych wrażeń na Forum?KoldeR pisze:ale ktoś przyniósł Brassa i teraz w niego ciupiemy.
mam nadzieję, że w piątek będzie spotkanie, bo chcę wpaść z dziewczyną i pokazać jej jakieś gry, w które jeszcze nie grała

-
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 25 times
jak już to było napisane, sądzę, że w stanie obecnym średnia to ok. 25 z zaokrągleniem w górębman pisze:No oka jak średnia wieku ? nie chciałbym tam wygladać jak dzielnicowy na komersie:)

Niestety nie mamy żadnego opisywacza naszych growych potyczek :-/mst pisze:W Brass'a pogrywacie i żadnych wrażeń na Forum?KoldeR pisze:ale ktoś przyniósł Brassa i teraz w niego ciupiemy.