Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Macek pisze:W niedzielę planujemy odpalić Struggle of Empires na 7 osób. Brakuje jeszcze 2 osób. Ktoś chętny? Start 11.00.
włącznie z tłumaczeniem zasad ?
Grę mam od poniedziałku więc od razu mówię, że jestem w trakcie czytania instrukcji . Tłumaczenie jest przewidziane ale nie ma tego dużo raptem 7 stron więc warto aby każdy ją przekartkował.
Szadoł pisze:Ja prawdopodobnie będę mógł być tylko do 16stej Wolałbym w związku z tym żeby zaczęło się faktycznie o 11 stej.
To słabo . Nie ma szans abyśmy rozpoczęli o równej 11.00 bo wtedy dopiero otwierają Traffic. To + tłumaczenie zasad i wychodzi start ok 12.00. Czy gra moze się skończyć o. 16.00 ? Nie wiem ale nie sadzę (7osob do tego 2 osoby które wcześniej grały ) . Więc jeżeli ktoś nie może byc do min. 17/18 to chyba nie ma sensu aby zaczynał.
Hej. Czy jest możliwość dołączenia do Waszych spotkań? Choćby w najbliższą niedzielę? I tak organizacyjnie, bo na stronie widziałam dostępną listę gier, ale czy na konkretną datę są z góry wybierane tytuły do rozegrania czy to w miarę na bieżąco podczas spotkania?
Witam
Czy pojawia się w następną niedzielę (tj 14.04) jakiś Euro-growy gracz?
Chętnie przetestował bym kilka tytułów takich jak:
Cuba, Santiago de Cuba, PG: First Spark, Bras , Caylus, Automobile, Goa, Ora et Labora, La Havre- może cos innego?
Jak się komuś kurzy na półce i by odświeżył chętnie bym zagrał (mogę skołować kogoś do gry).
diziit planuję zjawić się w Trafficu z myślą o Magii i mieczu, ale nie wiem czy się uda rozegrać. Od siebie raczej będę mogła wziąć Caylusa albo Santiago de Cuba, a chętnie poznałabym Power Grid bądź Puerto Rico.
Z góry zaznaczam że mam Power Grid: Zostań menedżerem - który nawiasem mówiąc jest moim zdaniem lepszy od oryginału.
I jak mam w stopce to razem z PR to dwie moje ulubione gry. A jeśli chodzi o twoje to Santiago de Cuba to wręcz w ciemno chciałem kupować (Caylusa tez bardzo chętnie bym poznał) także
ja bardzo chętnie ogram cos twojego i przyniosę swoje.
Pozdrawiam
Daj tylko znać jak z ekipą. Kogoś/ile ludzi od siebie ściagać
Dobre pytanie Na chwilę obecną efektem moich przemyśleń jest taka opcja: Caylus + Factory Manager + jakiś tytuł dostępny na miejscu ewentualnie jeszcze po uzgodnieniu z kimś innym. W niedzielę będę pewnie jeszcze w kilku miejscach wcześniej i bagaż dwóch pudełek byłby mi nie za bardzo na rękę... A i generalnie Santiago w moim odczuciu jest najlepszą opcją dla 2 graczy, maksymalnie 3...
Pasowałoby Wam takie rozwiązanie?
Jeszcze następnym razem można by się umówić na Santiago i Puerto Rico