Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Angela pisze:Dobre pytanie Na chwilę obecną efektem moich przemyśleń jest taka opcja: Caylus + Factory Manager + jakiś tytuł dostępny na miejscu ewentualnie jeszcze po uzgodnieniu z kimś innym. W niedzielę będę pewnie jeszcze w kilku miejscach wcześniej i bagaż dwóch pudełek byłby mi nie za bardzo na rękę... A i generalnie Santiago w moim odczuciu jest najlepszą opcją dla 2 graczy, maksymalnie 3...
Pasowałoby Wam takie rozwiązanie?
Jeszcze następnym razem można by się umówić na Santiago i Puerto Rico
Dla mnie ok.
Szadoł może ty masz jakieś krótkie/średnie EURO?
to będzie przynajmniej sprawiedliwie co do noszenia pudełek?: )
Chciałam tylko poinformować, że GRAffic wystawia się jutro na Twierdzonaliach na Ursynowie, jakby ktoś chciał przyjść pograć W niedzielę jesteśmy bez zmian w Trafficu, jedynie managerowie prosili, żeby od 17 być nieco ciszej, bo będzie pokaz filmu na scenie
Pokaz filmu wg mojego doświadczenia wyklucza granie - jest dużo za głośno. Chętnie bym zagrał w coś, może w Południku Zero? B. dobre warunki jeśli się odpowiedni stół zarezerwuje i piwa się można napić
Ja bym chciał do ciemnej nocki tak układać z wami razem,
Ale dajcie nowe klocki, albo zmieńcie ten obrazek! Mogę przynieść
Szadoł, Angela dajcie znać czy jutro robimy jak sie umawialiśmy (a przynajmniej czy to co ustalaliśmy na koniec z Szadołem).
Gramy w Factory Managera, Caylusa i Santiago de Cuba - każdy bierze po grze z domu. Mozliwe że mój kumpel będzie sie chciał załapać na piątego (angela rozumie przychodzi z kimś jak pisała)
Co do mojego towarzystwa, to mogą być małe zmiany, jeszcze Wam potwierdzę dziś wieczorem po 22, ewentualnie jutro rano. A druga sprawa to taka, że ja być może będę bliżej 13.30 niż wcześniej, ale to też najwyżej Was jeszcze doinformuję, a ewentualnie jakbyście byli koło 12, to możemy zrobić tak, że zaczniecie grać w Caylusa, a jak dojdę to rozegramy już razem Santiago i Factory Managera. Myślę, że by się zgrało czasowo... Szczegółowo, jesteśmy w kontakcie
W takim razie, ja będę koło tej 13.30, mam nadzieję, że ten układ z grami zaproponowany wczoraj wieczorem przeze mnie będzie dla Was ok. A i jednak będę pojedynczo, więc jeśli kolega byłby chętny, to nie ma problemu.
Chętnie zagrałbym w coś w najbliższą niedzielę - macie może braki w swoich szeregach? Nie jestem totalnym laikiem, całkiem szybko pojmuję zasady, przyzwyczajam się.
Lubię zarówno planszówki, jak i karcianki - ostatnio nawet w kierunku tych drugich mnie ciągnie - ale nie pogardzę żadną propozycją.
Jeśli ktoś chciałby - czekam na wiadomość albo tutaj, albo na PW
To ktoś chętny na Talismana? Ostatnio graliśmy w trójkę i było git. Za jakiś czas mogę przynieść swoją wersję z dodatkiem "Żniwiarz". Dodruk będzie w połowie lipca, więc pod koniec miesiąca powinienem już mieć.