(Opole) Planszowe Opole

... czyli zloty miłośników planszówek! Tu możesz także umawiać się na granie w Twoim mieście.
Ardagast
Has thanked: 11 times
Been thanked: 26 times

Re: (Opole) Planszowe Opole

Post autor: Ardagast »

U mnie dla odmiany się rypło. A właściwie teściowa rypła tak że jutro żona jedzie na dyżur do szpitala więc zostaję sam z dziedzicem. Niestety prawdopodobnie nie dotrę :(
j_g
Has thanked: 593 times
Been thanked: 295 times

Post autor: j_g »

Ardagast pisze: 27 maja 2025, 20:58 U mnie dla odmiany się rypło.
Ajajaj. Szkoda. Mówi się trudno i gra się w domu.

Pozdrowionka dla teściowej.

No chyba, że się jednak uda. Wtedy byłoby milej.
Awatar użytkownika
gafik
Has thanked: 56 times
Been thanked: 125 times

Post autor: gafik »

Rdza w dziąsło? Sprobuje być na 17.00
j_g

Paweł mi właśnie zaesemesił, że jednak mu się uda dotrzeć i będzie. Żebyśmy go wzięli pod uwagę przy rozkładaniu. Jedowanie w 5kę?
Natan Haniel
Been thanked: 6 times

Post autor: Natan Haniel »

Widze ze frekfencja Zacna . A ja dzis na czas NIE dotre😟 wiec odpadam . Miłego grania i zwyciężania
j_g

Z braku kronikarskiego obowiązku napiszę, że w środę weszło 18rhl na 4rech i Jedo w 5ro. Zakończyliśmy na przedostatniej rundzie, na ostatnią czasu nie starczyło. Szkoda, miałem petardę na zakończenie (pewnie jak każdy) - trochę się ciągnęło na początku, bo graliśmy z nowymi zasadami (trzeba się było pozapoznawać z ich niuansami), poza tym niektórzy długo myśleli... i niewiele wymyślili, za to wiele poprzegapiali. Może mi lepiej pójdzie następnym razem. Jestem na tak.

Ciekawe podejście tych misji z miękką interakcją - miałem kartę misji, która więcej dawała przeciwnikowi niż temu kto ją wypełnia. Zawsze można takiej misji nie wypełniać, ale z drugiej strony szkoda, bo każdy zasób potrzebny na już. No i poplecznicy na plus - jak wychodzi wtopa z obstawianiem łorkerów i z akcji byłoby więcej szkody niż pożytku, to można zrezygnować z obligatoryjnej akcji i wziąć jakiegoś pomocnika. No i nauczka na przyszłość - jak zaczynasz piąty to nie ma co, trzeba jak najszybciej cisnąć w bycie wyżej w kolejności - na 5ciu jest ciasno w plejsmencie.

Dzięki za środę. I dozo w środę.
ODPOWIEDZ