te dzieci ... nie mamy "babci sąsiadki" żeby je zostawiać, ale coś pomyślimy i postaramy się byćKubaP pisze: Hej, słuchajcie, w najbliższy piątek, 4 grudnia jest spotkanie wieczorem od 18 w Aleksandrowie na Samorządowej 10 - tym razem bez dzieciaków
Jeśli piątki pasują Wam generalnie i Międzylesie jest dla Was OK, to możemy na pewno ogarnąć Zgrany Wawer tak, żeby w piątki był (np. co drugi piątek) w Międzylesiu.
no i po kilku latach musiałem znowu zalogować się na FB, myślę żeby mimo tego w tym wątku wrzucać informacje o kolejnych spotkaniachKubaP pisze: A w ogóle to spotkania Zgranego Wawra można na bieżąco śledzić na FB: https://www.facebook.com/ZgranyWawer/?fref=ts
dużo dobrych rzeczy słyszałem o tej grze dlatego bardzo się ucieszyłem, że będzie szansa zagraćKubaP pisze: Lechu, jak wrażenia z Kolejek?
co do samej gry to jeszcze nie wiem, jako tako ogarnąłem o co chodzi (pierwszy raz mi się zdarzyło, że nie mogłem zrozumieć zasad liczenia punktów i Julka musiała mi tłumaczyć "... ale tato to jest proste ... "

nie zmienia to faktu, ze już zacząłem szukać tej gry do kupienia - nałogi to straszna rzecz