Tylko na stronie rebela można dostać razem z grą z tego co mi wiadomo.
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia - Wciągająca gra karciana (Bryan Bornmueller)
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
- anitroche
- Has thanked: 896 times
- Been thanked: 897 times
- Kontakt:
Re: Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia - Wciągająca gra karciana (Bryan Bornmueller)
Nie prawda, bo ja kupiłam w planszostrefie i też mam promkę. Ale nie wydaje mi się, żeby gdzieś sprzedawali to osobno, może rebel będzie miał na konwentach jakiś? Ale to już do nich bezpośrednio trzeba by napisać pytanie
"Cześć, mam na imię Ania i dzisiaj pokażę wam jak wygląda rozgrywka w wariancie solo w..."
Zapraszam na mój kanał z pełnymi rozgrywkami solo: Gram Solo na YouTube
Zapraszam na mój kanał z pełnymi rozgrywkami solo: Gram Solo na YouTube
- Grzdyll
- Has thanked: 92 times
- Been thanked: 393 times
- Kontakt:
Re: Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia - Wciągająca gra karciana (Bryan Bornmueller)
Ha, w wątku cicho i głucho więc wydawać by się mogło że gra przeszła bez echa, a tu znienacka w zestawieniu gry miesiąca lutego 2025 u Gambita pojawiła się u kilku osób (w tym u Barolka, którego o takie sympatie nie podejrzewałem
). Ja osobiście bardzo jestem ciekawy czy i jaka będzie kontynuacja.

- JollyRoger90
- Has thanked: 1374 times
- Been thanked: 336 times
My z żoną jesteśmy ogromnymi fanami załogi - czyli protoplasty.
W/w grę mamy od niedawna i zagraliśmy 3 scenariusze.
Nie mniej jednak podoba się nam. Odrobinę więcej napisałem w wątku gry miesiąca, który polecam odwiedzać i się w nim udzielać
W/w grę mamy od niedawna i zagraliśmy 3 scenariusze.
Nie mniej jednak podoba się nam. Odrobinę więcej napisałem w wątku gry miesiąca, który polecam odwiedzać i się w nim udzielać

- warlock
- Has thanked: 1246 times
- Been thanked: 2414 times
Siedliśmy do niej wczoraj po raz pierwszy i nie mogliśmy się oderwać przez pół nocy
. Zagraliśmy czteroosobowo pierwsze 8 rozdziałów (przez łącznie 15 rozdań - nie było łatwo
) i jestem absolutnie oczarowany tą grą. Osadzenie tematyczne zaskakująco dobrze wspiera niektóre mechaniczne smaczki
. Nigdy nie grałem w Załogę (co planuję niebawem zmienić) więc nie mam tutaj punktu odniesienia, ale Drużyna Pierścienia wciągnęła mnie na amen
. Rewelacja.

- Gun3R
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 70 times
Spoiler:
Ostatnio zmieniony 08 cze 2025, 12:43 przez Curiosity, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Cytowanie
Powód: Cytowanie
Hobbystyczny modelarz i drukarz 3D. Tutaj buduję swoją markę ;)
Profil na facebooku (dopiero się rozwija)
Profil na facebooku (dopiero się rozwija)