Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Mr_Fisq pisze: ↑28 gru 2024, 10:41
...
No i co z podstawkami? Przezroczyste, czy fabryczne?
Tylko i wyłącznie przeźroczyste ! W piekle jest specjalny kocioł na tych co zasłaniają te piekne kafle plastikiem !
Poczekam jeszcze na wypowiedzi mniej zaangażowanych graczy - o ile tu jeszcze jacyś są
Ja idę w przezroczyste. Zakupiłem na zapas ogromną liczbę takich samych kilku rozmiarach i systematycznie wymieniam. Oczywiście dla niepomalowanych to dopiero po malowaniu Główny powód? Przepiękne kafle, które szkoda zasłaniać.
Ja akurat zostawiam czarne, ale przy malowaniu one też są robione. Wiadomo taka podstawka potem w klimacie kopalni czy bagien średnio leży na innym terenie. Mi to nie przeszkadza jednak. A jak na razie kafelki niczego mi akurat nie urywaja i się dziwię, że są wymieniane jako piękne. Piękne to były w middarze, bo miały dodatkowe efekty(np. woda pokryta innym materiałem by błyszczała).
Całkiem przyjemna gra. Pocięte palce od przycinania wypustek i można się tanio naspawać przy klejeniu. 2 dyszki za 40 ml bezbarwnego szaleństwa to jak za darmo. Najlepsze jest klejenie mini figurek typu Setaris. Karabinek, tułów, głowa i dwa skrzydła plus moje grube paluchy. Nie ma miękkiej gry. Prę do przodu.
KOSHI pisze: ↑05 kwie 2025, 18:01
Całkiem przyjemna gra. Pocięte palce od przycinania wypustek i można się tanio naspawać przy klejeniu. 2 dyszki za 40 ml bezbarwnego szaleństwa to jak za darmo. Najlepsze jest klejenie mini figurek typu Setaris. Karabinek, tułów, głowa i dwa skrzydła plus moje grube paluchy. Nie ma miękkiej gry. Prę do przodu.
Poczekaj, aż trafisz na Coffin Breakers.... to jest dopiero jazda
Yuri pisze: ↑05 kwie 2025, 18:18
Poczekaj, aż trafisz na Coffin Breakers.... to jest dopiero jazda
Jakby powiedział Charlie Runkle z Californication - Nie pomagasz... Kończę skorpiony i następne właśnie Coffin. Tarcze, kilofy, szpadle i inne bzdety. Może jak się za nie wezmę to będę już znieczulony.