A tak naprawdę to nie bardzo jest sens mnie liczyć do grania, najwyżej przyjdę popatrzę...
To nie ma sensu, bo ja będę pewnie po 17. Jeśli będę, bo single wygodniej w domu.kwiatosz pisze:Ja mógłbym być do 18, więc teoretycznie na coś krótkiego mógłbym chętnie przybyć. Ale jeżeli ma to być znowu cudo pokroju Taj Mahal to podziękuję![]()
A tak naprawdę to nie bardzo jest sens mnie liczyć do grania, najwyżej przyjdę popatrzę...
W Ludwika koniecznie chcę kiedyś zagrać.dumspirospero pisze:Z nowości, które ostatnio do mnie dotarły mogę zaoferować Torres i Louis XIV.
Ostatnio w piątek byłem wraz z 4 osobami ale spotkania nie było i sala zamknięta. A szkodaTo nie ma sensu, bo ja będę pewnie po 17. Jeśli będę, bo single wygodniej w domu.
Ciężko mi to pojąć, że w Lublinie nie może się zebrać 3-4 osoby które pograłyby w planszówki...
Trzeba było brać klucz od portiera albo co... to jest niestety skutek niefajnej frekwencji, że nie zawsze któryś z natywnych klubowiczów tam będzie.Dabi pisze:Ostatnio w piątek byłem wraz z 4 osobami ale spotkania nie było i sala zamknięta. A szkodaTo nie ma sensu, bo ja będę pewnie po 17. Jeśli będę, bo single wygodniej w domu.
Ciężko mi to pojąć, że w Lublinie nie może się zebrać 3-4 osoby które pograłyby w planszówki...
Oj chętnie jeszcze zagramyHapposai pisze:rozwalił to za dużo powiedziane, wszak mieliście niewiele mniej punktów;) jak dla mnie gra jest wybitna. mechanizmy działają jak w naoliwionym kombajnie i wszystko się ładnie zazębia. możliwe, że losowość w bitwach delikatnie zaburza jednolitość całokształtu, ale myślę, że raczej jej bardzo nie szkodzi. ja grę załatwiłem sobie bardzo tanio i zdecydowanie jestem zadowolony. możemy zagrać jeszcze nie raz jeśli będziecie chętni.
Z przyjemnością. Im więcej dobrych planszówek poznam tym bardziej świadomego wyboru dokonam dla siebiea ja z dziką rozkoszą zaprezentuję Wam Shoguna najbliższą razą:) tą grę warto poznać niezależnie od upodobań. piękna i niesamowicie grywalna. chyba jednak jest najlepsza;)
Bardzo dobra informacjaa ja z dziką rozkoszą zaprezentuję Wam Shoguna najbliższą razą:) tą grę warto poznać niezależnie od upodobań. piękna i niesamowicie grywalna. chyba jednak jest najlepsza;)
Dokładnie mam takie same zdanie... Coś warto kupić i to tak aby się nie powtarzaćZ przyjemnością. Im więcej dobrych planszówek poznam tym bardziej świadomego wyboru dokonam dla siebie
Nie wiem jak Adrian, ale ja sobie nie darowałem, tylko że nie mam czasu przyjść...Happosai pisze:szkoda, że Tomasz i Adrian chyba sobie już darowali:/
Ok, ja będę.Happosai pisze:niniejszym ogłaszam się, że chętnie spróbuję z Wami shoguna i periklesa. od 17 powinno wystarczyć na obie;)
Ta, ja też.Dabi pisze:Poczytałem instrukcję do Dungeonlords i kupuję już na 95 %