[Tychy] Spotkania planszówkowców w Wenecji
- Evenfall
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 2 times
Re: [Tychy] Spotkania planszówkowców w Wenecji
W kwestii klaryfikacji: Oczywiście, że można użyć tylko jednej karty, aby wzmocnić ruch postaci.
Kacik, cziter !!
Kacik, cziter !!
Zeby nie bylo... Twoja gra,twoja instrukcja i twoje zasady ja tylko mialem kill'owac MG'ja - a tak btw to nawet spoko... nie trzeba bylo duzo myslec no i wygralem wiec gierka in plus...
Wstępnie jest szansa na piątkowy "happy hour" u mnie w domu - wiec jak zbierze się ekipa w Wenecji i już coś lekkiego zjemy i zagramy to możemy się w parę osób przenieść na dłuższe granie do mnie. Wstępnie liczyłem Kolderka i Evenfall'a wiec jak jeszcze jakaś jedna bądź dwie osoby będą zainteresowane to zapraszam.
Spoko to jest juz nas 4 - ja bym chetnie, tadam tadam, zagral w pociagi... choc moj brat moze miec juz lekko dosc jak go non stop leje i to z jaka przewaga!!!! ale kazdy inny tytul jest takze do pogrania...
Re: Odp: [Tychy] Spotkania planszówkowców w Wenecji
A będzie ktoś w Wenecji na dłużej, bo nie wiemy czy jest sens się wybierać w takim układzie. Mogę wziąć Le Havre, chętnie zagram też w Netrunnera.
Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2
Ogolnie posiedzimy raczej w wenecji - miejscowka u mnie dla wytrwalych graczy juz po graniu w wenecji.. tak wiec nie krepuj sie albercik i widzimy sie w piatek.
- Evenfall
He he he, może 1830 ?kacik pisze:Spoko to jest juz nas 4 - ja bym chetnie, tadam tadam, zagral w pociagi... choc moj brat moze miec juz lekko dosc jak go non stop leje i to z jaka przewaga!!!! ale kazdy inny tytul jest takze do pogrania...
Wezmę Netrunnera w takim razie.Epyon pisze:A będzie ktoś w Wenecji na dłużej, bo nie wiemy czy jest sens się wybierać w takim układzie. Mogę wziąć Le Havre, chętnie zagram też w Netrunnera.
He he he, może 1830 ?Evenfall pisze:kacik pisze:Spoko to jest juz nas 4 - ja bym chetnie, tadam tadam, zagral w pociagi... choc moj brat moze miec juz lekko dosc jak go non stop leje i to z jaka przewaga!!!! ale kazdy inny tytul jest takze do pogrania...
Spoko -nigdy nie gralem... moge sprobowac...
ja myślałem, że zamiast Wenecji idziemy do kacika. później to ja nie mogę.
My z Karo będziemy. Biorę Le Havre, chętnie bym też zagrał rewanżyk w Androida. 

Ja tez bede... tak jak zawsze kolo 18. Mam kilka "nowych" tytulow do ktorych oczywiscie nie znam zasad ale wezme... bo nie sa to tytuly z kosmosu 

Wczorajszy wieczor pod znakiem PitchCar'a - a powiem ze mina kelnerki jak zobaczyla w co gramy - bezcenna...
- Evenfall
Mam wolną chatę w weekend, więc jest pomysł, żeby zrobić imprezę z graniem w sobotę. Jeśli będzie pogoda, to możemy też zrobić grilla. Czy są jacyś chętni ? 

Musialbys jeszcze nadmienic ze chata wolna jest na wsi... i ten grill to w ogrodzie by byl a nie na balkonie
- I'm in jak cos... transport w jedna strone moge komus zapewnic jezeli bedzie taka potrzeba...

ogolnie to pomysl jest przedni.
ale jak zwykle jest "ale". w sobote mam turniej w noge i urodziny kumpla wiec raczej ciezko u mnie. z bolem serca bede czytal o waszym wypadzie.
a co do piatku? bedzie?
ale jak zwykle jest "ale". w sobote mam turniej w noge i urodziny kumpla wiec raczej ciezko u mnie. z bolem serca bede czytal o waszym wypadzie.
a co do piatku? bedzie?
A co sie dzieje z Kolderkiem...?? Bo slyszalem, ze podobno juz nie gra w planszowki...?? 

- Evenfall
No właśnie.kacik pisze:A co sie dzieje z Kolderkiem...?? Bo slyszalem, ze podobno juz nie gra w planszowki...??