razul: czy mam zapoznać się z zasadami Hawaii, czy lepiej nie zapeszać ?

Wiesz jak jest ze mną, może lepiej poczytajMongea pisze:
ok, jasnepiogar pisze:Jak w czwartek, to ja moglbym przyjsc z kolega. Nie bedzie to problemem?
citow ma ograniczoną liczbę graczy, a zapowiada się że będzie nas więcejrazul pisze: Wiesz jak jest ze mną, może lepiej poczytajHawaii mogę zabrać, chociaż nie wiem czy zagramy bo wszyscy chcą grać w citowa
![]()
Okazało się, że na 18 raczej nie mam szans dotrzeć, więc pewnie lekko się spóźnię.
polecam recenzje Toma Vasyla propos HawaiiMongea pisze:ok, przegłosowane... - spotykamy się w czwartek
Nie mam dźwięku na kompiesalane pisze:
polecam recenzje Toma Vasyla propos HawaiiJest zabawna
http://www.boardgamegeek.com/video/1718 ... aii-part-1
dziś np. Tomny przychodzi o 21-szej...pattom pisze:
Chętnie bym wpadł do Wasi już 2 razy się zapowiadałem ale zawsze coś wypadało a dzisiaj wracam z moją Maryś z angielskiego dopiero koło 19:30
miłego grania
Przy takiej tendencji niedługo będzie trzeba organizować spotkania w tej hali, która miała być lodowiskiemMongea pisze:- liczebności: było nas 12 osób i graliśmy na 3 stoły
Nie było tak źle Moniko, w sumie wyszło mi jakieś 3,5h snu dzisiaj. Z chęcia zostałbym jeszcze np. aby pomóc posprzątać albo zawalczyć o chociaż Małe Tichu => tutaj pozdrowienia dla Daniela.Mongea pisze: - czasu: z najwytrwalszymi rozgrywaliśmy Tichu do 1:30... efekt taki, że Tomek prawie nie musiał kłaść się spać![]()
Na Gratislavi raczej mnie nie będzie, no może uda się coś w niedziele wykombinować. Natomiast na Games Fest mam zamiar się wybrać i jakaś ustawka byłaby fajnym pomysłem.Mongea pisze: najbliższe 2 weekendy mocno planszówkowe: dwie duże planszowe imprezy:
- 24-25 listopada: Gratislavia (wstęp 2zł), info: http://www.gratislavia.pl/
- 1-2 grudnia: Wroclaw Games Fest (wstęp wolny), info: www.wroclawgamesfest.pl
dwie (a nawet 3) imprezy są w tym samym terminieSenthe pisze:Ktoś z Wrocławia się wybiera na Pionka?
No proszę, Games Fest, nawet nie wiedziałam o czymś takimMongea pisze:dwie (a nawet 3) imprezy są w tym samym terminieSenthe pisze:Ktoś z Wrocławia się wybiera na Pionka?... Pionek i Games Fest (to drugie na miejscu we Wrocławiu, skutecznie nie zachęca do wyjazdu dalej)
do niedawna też nic nie wiedziałamSenthe pisze:No proszę, Games Fest, nawet nie wiedziałam o czymś takimMongea pisze:dwie (a nawet 3) imprezy są w tym samym terminieSenthe pisze:Ktoś z Wrocławia się wybiera na Pionka?... Pionek i Games Fest (to drugie na miejscu we Wrocławiu, skutecznie nie zachęca do wyjazdu dalej)
. Dzięki za informację!
w tym tygodniu będzie granie na pewno, ale jeszcze nie wiem w jaki dzień (czwartek lub piątek wchodzi w grę)piogar pisze: Bedzie granie na gaju w czwartek? Jesli tak, to szukam chetnych na gry ktorych kupno rozwazam, czyli:
- Race for the Galaxy
- 7 cudow swiata
- Zamki Burgundii
- Linie lotnicze (jesli ktos przyniesie)
Tu właśnie jest problem, bo nie mampiogar pisze:To skoro 7 cudow znasz, a w reszte nie grales, to proponuje wspolna gre i 7 cudow bedziesz mogl wytlumaczyc, a reszty sie nauczycJesli masz 7 cudow moglbys przyniesc, bo Race'a ma Monika.