[Tychy] Spotkania planszówkowców w Wenecji
Re: [Tychy] Spotkania planszówkowców w Wenecji
Ja będę wraz z Dorotka... Grubciu co masz takiego lekkiego co bym z matka pogral...??
Jutro jestem - wiem ze tydzien temu dalem dupy ale jutro bede bede 

Czy ja wiem czy gryzą - lekkie niedogadanie i słabość zdrowotna - niemniej cześć myślała że będę i może nawet czekali, tęsknili a tu dupa - odpaliłem w końcu roboty więc jestem gotów na grę 4-5 osobową - nawet gierka spoko i wbrew temu co mówią nie zamula wg mnie.
Hejo - nie wiem co i jak ale podobno jutro Zielak ma urodziny - tak więc kto się wybiera na granie i chciałby się dorzucić do prezentu to dajcie znać - dodatkowo nie wiem co wspomniany organizuje czy coś w ogóle ale niemniej jakby byli chętni to let me know.
Co do jutra to ja sie okresle jutro.
Na ta chwile to rozwalony leze z goraczka w lozku pod spiworkiem i staram sie wykurowac. Ale te starania trwaja juz tydzien. Jesli mialbym dzisiaj sie okreslac to odpadam.
Pozdr.
Na ta chwile to rozwalony leze z goraczka w lozku pod spiworkiem i staram sie wykurowac. Ale te starania trwaja juz tydzien. Jesli mialbym dzisiaj sie okreslac to odpadam.
Pozdr.
Dwa pytania:
1 gramy jutro
2. ktoś wspominał o możliwości przenosin dl Pasażu Andromeda - czy jak to się nazywa. Ktoś coś słyszał, sprawdzał, wie?
1 gramy jutro
2. ktoś wspominał o możliwości przenosin dl Pasażu Andromeda - czy jak to się nazywa. Ktoś coś słyszał, sprawdzał, wie?
ja będę. jak będą ludzie to i o 20 nadal będę. a gdzie ten pasaż?
Jeśli chodzi o sprawę z pasażem, to trzymam rękę na pulsie. Koleżanka jest asystentką prezesa i na razie sala jest załatwiona "na gębę". Będę informował o dalszym rozwoju wydarzeń.
Pasaż jest oczywiście tam gdzie kiedyś kino.

Przyznam, że spodobało mi się tropienie Przedwiecznego i ratowanie (niestety nie udane) świata 

Jeśli się przeniesie do andromedy to chętnie przyjdę. Możecie mi napisać w co gracie? Osobiście ostatnio gram w 7 cudów świata, zamki burgundii oraz android netrunner.
Lubię strony internetowe :P
Dopiero co kupiłem, mój poziom jest zerowy jak na razie 

Lubię strony internetowe :P
Sprawa może się odrobinę przeciągnąć, bo póki co pasaż jest otwarty... ale brakuje krzeseł i stolików.stormfly pisze:Jeśli się przeniesie do andromedy to chętnie przyjdę.

Osobiście powiem tak, mimo iż lokalizacja Victorii nie jest rewelacyjna to uważam, że jest tam wystarczająco dobrze jak na nasze warunki. Dobra w miarę tania kuchnia, mili i akceptujący nas kelnerzy/kelnerki, tani alkohol, internet, duże stoły i dobre światło. Poza tym nikt nie robi wyrzutów, że siedzimy dłużej i nie wyganiają nas z byle powodu. Uważam, że na ten moment nie mam ochoty zmieniać lokalu zważywszy również na to, że nie mamy alternatywy. Poza tym od dłuższego czasu nie widzę problemów z dojazdem - czasem jeżdżę ja czasem kolderek, jest Witek a może i Magda zacznie jeździć, więc można się zorganizować na wspólny transport, po to jest forum i po to mamy telefony - nie widzę w tym aspekcie problemu a szukanie na siłę zmiany tylko po to aby coś zmieniać uważam na ten moment za niepotrzebne.
Z mojej strony zapraszamy na granie do Victorii a jak nie ma jak ktoś dojechać to dajcie znać - jakoś można się zawsze umówić.
Z mojej strony zapraszamy na granie do Victorii a jak nie ma jak ktoś dojechać to dajcie znać - jakoś można się zawsze umówić.
Cześć Wam,
jestem nowy ale zauważyłem, że grywacie gdzieś na śląsku. Można więcej szczegółów? Gdzie grywacie? Kiedy? W co? Czy można się przyłączyć? Co prawda jestem jeszcze amatorem, ale czy nie po to jest to forum aby się nauczyć? mam 26 lat
jestem nowy ale zauważyłem, że grywacie gdzieś na śląsku. Można więcej szczegółów? Gdzie grywacie? Kiedy? W co? Czy można się przyłączyć? Co prawda jestem jeszcze amatorem, ale czy nie po to jest to forum aby się nauczyć? mam 26 lat