Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jestem nowy ale zauważyłem, że grywacie gdzieś na śląsku. Można więcej szczegółów? Gdzie grywacie? Kiedy? W co? Czy można się przyłączyć? Co prawda jestem jeszcze amatorem, ale czy nie po to jest to forum aby się nauczyć? mam 26 lat
Siema, gramy w Tychach w Victorii w każdy piątek od około 6. Jasne, że można się przyłączyć, a gramy we wszystko. Co ktoś przyniesie to jest. Zapraszamy!
A ile osób jest na sesji? Ja aktualnie nie posiadam potężnej floty gier. W swoim zanadrzu aktualnie posiadam: Agricole, Osadników z Catanu, Strongholda i tytuły typu scrabble, rumikumb
Humma pisze:A ile osób jest na sesji? Ja aktualnie nie posiadam potężnej floty gier. W swoim zanadrzu aktualnie posiadam: Agricole, Osadników z Catanu, Strongholda i tytuły typu scrabble, rumikumb
Rożnie to bywa z frekwencją - są dni że jest nas 4-5 osób ale są także dni że przychodzi po 10 i więcej. Co do tytułów przynieś co masz - jeżeli najdzie ochota na granie to wtedy się przydadzą. Zakres gier jest spory więc każdy znajdzie coś dla siebie. Niemniej zapraszamy.
no raczej. to wątek o spotkaniach w Tychach. są jeszcze inne wątki o spotkaniach w innych miastach na śląsku, Gliwice, Wodzisław Śl., Bytom, Chorzów, Katowice, tylko poszukać i wybrać
Hej koledzy. W piątek mam wreszcie czas i z chęcią wpadnę. Tylko wiecie, jedyna Victoria jaką znajduję w Tychach to Dom weselny na Cielmicach. Rozumiem, że nie o to miejsce chodzi. Czyli gdzieś jest coś w andromedzie tak?
Sprzedam: Arkham Horror - edycja PL - Cena: 130 pln
Zasadniczo to jest to o czym myślisz w zasadzie kawałek za os. Z. Zawsze można się z kimś zabrać autem - Kacik, Kolderek, w tym tygodniu ja też. Startujemy ok. 18-tej.
Neurocide pisze:Hej koledzy. W piątek mam wreszcie czas i z chęcią wpadnę. Tylko wiecie, jedyna Victoria jaką znajduję w Tychach to Dom weselny na Cielmicach. Rozumiem, że nie o to miejsce chodzi. Czyli gdzieś jest coś w andromedzie tak?
dokładnie tak.
chodzi o ten dom weselny na cielmicach
najlepsza miejscówka
Ajć! No dobra, jak nie będzie padać, to przykulam się rowerem. Się zobaczy, co mi do plecaka wlezie, to wezmę. Jar, widzę, że z oczami ci się poprawiło
Sprzedam: Arkham Horror - edycja PL - Cena: 130 pln
Od przyszlego razu komunikujemy sie na pod nowym watkiem, dzis z mojej strony powiem ze bede wraz z dorota i magda... a widzialem tez ze kolder wybiera sie gdzie indziej wiec jego chyba nie liczymy.
a tam są: Wśród czekających na graczy hitów są m.in. Fasolki, Wsiąść do pociągu, Set, czy Prawo dżungli.
- no nieźle
Niemniej jak się pojawisz Kolderku następnym razem to poopowiadasz - a szkoda bo ja Fasolki właśnie sprzedałem a trzeba było mówić to bym nosił - ale jak co to mam Set'a.