Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja tez doszedlem do takiego wniosku. Lepiej zeby kazdy kupil jakas gre (w miare podobne cenowo) niz zeby 5 gier bylo na spolke kazda. Zwlaszcza ze niektorzy moi koledzy nie szanuja swoich rzeczy tak jak ja swoje i bym chyba zawalu dostal na widok podniszczonej gry.
No! Na następnym spotkaniu ujrzymy Bonaparte'go. Od razu mówię, że gram ja, moja siostra i prosiłbym Cię Avantar abyś dopisał gre do zapisów ma piątkowe spotkanie i od razu zapisał tam mnie, Kasie.
No dobra, w przyszły piątek bardzo chętnie ponownie zagram w Industrię i tym razem wam nie ucieknę . Poza tym napewno przyniosę Manilę, bo mam ochotę na coś hazardowego . Co do ligi w dłuższą strategię, to podzielam zdanie Avantara, zbyt mało czasu. A tak wogóle to nie widzi mi się takie granie w Avanti, spokojnie można umówić się (odnośnie ligi oczywiście) poza piątkowymi spotkaniami .
Ok! Rusza nasza liga Neuroshimy HEX - "Avanti HEX Liga"
Wszystkich, ktorzy wyrazili chec grania zapraszam na http://avantar.pl/planszowki/forum - tam znajdowac beda sie najbardziej aktualne informacje odnosnie ligi (co by nie zasmiecac tego tematu). Jest juz rozpiska pierwszy potyczek, ktore juz w najblizszy piatek
Zdecydowanie potwierdzam, że spadam z listy. Dostałem pracę i niestety wybrałem zmiane 0d 15 do 23 więc raczej nie bedę bywał w Avanti nad czym ubolewam, ale tak to już jest, że wreszcie trzeba zarobić na kilka własnych gier. Musimy się Pat jakoś ugadać w sprawie TtR bo chciałbym oddać grę, daj mi znać jak masz któregoś dnia czas tak do 13 to ci ją podrzucę, albo daj mi adres, mieszkamy w sumie niedaleko od siebie, to odniose ci ją. Zreszta mamy siebie na GG.
Sprzedam: Arkham Horror - edycja PL - Cena: 130 pln
Rysiek pisze:A do Neuroshimy komuś się udało załatwić jakieś nagrody jak nie to mam pomysł
Wiesz co, wydaje mi się że nie ma sensu organizować żadnych nagród. Po pierwsze znowu trzebaby się składać po jakieś 10zł i wtedy bym niestety odpadł. Po drugie niesądzę że komuś zależy na jakiejś ngrodzie, bo liczy się głównie zabawa i walka o tytuł mistrza Avanti .
PS. Rysiek, postaraj się nie rozbijać swoich postów na pojedyńcze zdania .
Pomysł:
a zarazem pytanie do do Avantara o możliwości stronki.
Czy dało by się zrobić spis gier jakimi kto dysponuje z nickami na forum - wtedy człowiek by wiedział w co mozna by ewentualnie pograć i do kogo się zwrócić, zeby danę gre przytaszczył?
Jar pisze:Pomysł:
a zarazem pytanie do do Avantara o możliwości stronki.
Czy dało by się zrobić spis gier jakimi kto dysponuje z nickami na forum - wtedy człowiek by wiedział w co mozna by ewentualnie pograć i do kogo się zwrócić, zeby danę gre przytaszczył?
W bazie juz istnieje lista gier, ktore posiadamy (a dokladnie te, ktore sa grane z zapisami). Niestety nie jest zapisywane, kto gre posiada. Ale w najblizszej przyszlosci zrobie listing wszystkich gier, jak ktos bedzie chcial w cos zagrac to po prostu na forum zapyta czyja to gra.
No i po kolejnym spotkaniu. Na gry przyszło dziś koło 18 osób, czyli całkiem, całkiem i jak zwykle bardzo fajnie mi się grało. Od dzisiejszego spotkania rozpoczęliśmy też ligę NS Hex, niestety pierwsze dwa mecze nie poszłly mi zbyt dobrze, ale bęzie lepiej . Avantar przygotował bardzo fajne tabelki, z których za parę dni będziecie mogli dowiedzieć się kiedy ostatecznie zapewnię sobie zwycięstwo . Tak więc pozdrawiam wszystkich, i do zobaczenia na kolejnym spotkaniu.