+1000janekb pisze:+10Hiu pisze:Prosta sprawa, chcemy drewna, nie tokenow.
I to drewna w wersji max, a jezeli go nie osiagniemy, to chcemy go w wersji dodatkow platnychbo chcemy magnatow odpocowanych a nie zasciankowych.

+1000janekb pisze:+10Hiu pisze:Prosta sprawa, chcemy drewna, nie tokenow.
I to drewna w wersji max, a jezeli go nie osiagniemy, to chcemy go w wersji dodatkow platnychbo chcemy magnatow odpocowanych a nie zasciankowych.
A znasz inną? Normalnie chyba zrobimy kartę fanowską "Stonka Ziemniaczana - usuń posiadlość innego gracza z dowolnie wybranej prowincji". A zaraz, wróć. Taka karta, to dopiero w grze Boże Igrzysko: PRL...Andy pisze:Chodzi o TĘ stonkę? Z bombowców?
Ja myślę że to bierze na klatę wydawca, bo pewnie wzięło się to z tego że kilka osób naraz kupowała tego "rannego ptaszka", a są to pakiety opłacone tylko, że w mniejszej kwocie niż regularna.Hiu pisze:Swoja droga - jak ma sie sprawa ujemnych ilosci dostepnych poziomow wsparcia (tych, ktore byly limitowane)... zaraz sie moze okazac, ze mamy mniej kasy niz nam sie wydaje
Bierzemy to na klate, w tym sensie, że skoro są to są i już.Jacek_PL pisze:Ja myślę że to bierze na klatę wydawca, bo pewnie wzięło się to z tego że kilka osób naraz kupowała tego "rannego ptaszka", a są to pakiety opłacone tylko, że w mniejszej kwocie niż regularna.Hiu pisze:Swoja droga - jak ma sie sprawa ujemnych ilosci dostepnych poziomow wsparcia (tych, ktore byly limitowane)... zaraz sie moze okazac, ze mamy mniej kasy niz nam sie wydaje
Wcześniej, bo akcja zaczyna nabierać rumieńców. Czekamy na grafikę z projektem, bo stretcha za 70k PLN mamy już od dawna opracowanego.glorfindel pisze:Czy ewentualne cele za +70 tyś. ujawnicie dopiero po osiągnięciu 60 tysięcy, czy wcześniej?
W akcji już jest.mat_eyo pisze:Jakaś aktualizacja z okazji odblokowania progu za 30k?
ozy pisze:W akcji już jest.mat_eyo pisze:Jakaś aktualizacja z okazji odblokowania progu za 30k?
To bardzo ładna postawa wydawcy i godna pochwały. Dziwię się tylko, że system informatyczny wspieram.to jest na tyle dziadowski, że dopuszcza do takiej sytuacji. A dokładniej, to wcale się nie dziwię: skoro zarabiają na zamrożonych na ich koncie naszych pieniądzach, to zależy im, żeby było ich jak najwięcej. Paskudne jest, że odpowiedzialność za doprowadzenie do takiej sytuacji przerzucają na wydawcę gry.Lord Voldemort pisze:Bierzemy to na klate, w tym sensie, że skoro są to są i już.Jacek_PL pisze:Ja myślę że to bierze na klatę wydawca, bo pewnie wzięło się to z tego że kilka osób naraz kupowała tego "rannego ptaszka", a są to pakiety opłacone tylko, że w mniejszej kwocie niż regularna.Hiu pisze:Swoja droga - jak ma sie sprawa ujemnych ilosci dostepnych poziomow wsparcia (tych, ktore byly limitowane)... zaraz sie moze okazac, ze mamy mniej kasy niz nam sie wydaje
System na Kickstarterze ma identyczne błędy (też przy kilku wpłacających osobach jednocześnie są przekraczane progi z ograniczoną dostępnością), więc to chyba nie chodzi o "dziadowskość" WpieramTo, tylko jakiś ogólny problem w tego typu przedsięwzięciach.Andy pisze:Dziwię się tylko, że system informatyczny wspieram.to jest na tyle dziadowski, że dopuszcza do takiej sytuacji. A dokładniej, to wcale się nie dziwię: skoro zarabiają na zamrożonych na ich koncie naszych pieniądzach, to zależy im, żeby było ich jak najwięcej. Paskudne jest, że odpowiedzialność za doprowadzenie do takiej sytuacji przerzucają na wydawcę gry.
Ten błąd jest po stronie operatora płatności ( w tym przypadku transferuj.pl) i wynika on z tego, że w danym momencie dany pakiet wsparcia kupiło za dużo osób. W danym momencie to mam na myśli dosłownie kilka minut.yanoo pisze:Ten problem nie jest łatwy do rozwiązania i w sumie nie ma chyba żadnego dobrego, nie pozbawionego wad, podejścia.