Ja jeszcze widly i pochodnie mam schowane (oraz sciskam polski Harad kurczowo

Hej jak lubicie klimat LOTR , polecam rowniez sprawdzic War for the Ring: Gra karciana ( ares)- przyjemny tutul pojedynkowy , przystepna cena ( w porownaniu do tytulow LCG)i za chwile dodatek dodajacy wiecej frakcji , dodatkowe mechaniki walki.Wajar pisze: ↑07 sie 2024, 13:39 Hej!
Piszę do Was z prośbą o poradę. Razem z dziewczęciem bardzo lubimy temat Lotra, więc postanowiliśmy sprawdzić odświeżoną wersję karciarki, w którą grałem jak tylko wyszła i już ledwie co pamiętam poza tym, że Arkham później miał troszkę lepsze mechaniki kampanii.
Stąd też pytanie - od czego warto zacząć? Czy mechaniki kampanijne działają w jakiejś sadze podobnie jak w AH, czy to raczej dorzucone na siłę do osobnych scenariuszy?
Czesc,
Ja zamówiłem np. w xjoy w przedsprzedaży.
W xjoy jest od miesiąca dostępne w preorderze. Sam zamawiałem na początku sierpnia.
Super. Łapię, a drugiej części czyli Two Towers tam nie ma, prawda?
Na Two Towers składa się:
Czyli jak rozumiem Black Riders + Road Darkens - 1 część, Treason of Saruman + Land of Shadow - 2 część, Flame of the west + Mountain of Fire - 3 część.
wiadomo coś o dodatkach w języku angielskim do LoTRa?Ayaram pisze: ↑14 paź 2024, 12:57 Dla osób nie-grupowo-fejsowych
pojawiła się strona przez którą można zamówić fanowskie dodatki do Władka w rodzimym języku w tym ALEPy i Pierwsza Era
(czyli de facto stare fejsowe akcje z cyklicznym drukowaniem fanowskich dodatków tylko, że w nowej formie)