Plenum generalne klubu GKS Schron ogłasza:
Dzięki wytężonej pracy wszystkich działaczy, na drodze ku lepszemu jutru oraz niesieniu sztandaru gier planszowych, ku nowym grupom społecznym i oraz stawianiu kolejnych kroków w celu realizacji jedynej słusznej idei gronizmu planszówkonizmowskiego wśród mas społecznych, powstała nowa komisja Publlic Relations.
W ramach działania tejże jednogłośnie zatwierdzony i wdrożony został plan działania, a następnie poparty owacją na stojąco, po której spontanicznie zebrany tłum oddał się tańcom ludowym wyrażającym swe poparcie dla pierwszego sekretarza oraz idei gronizmu planszówkonizmowskiego!
W ramach polityki "robinia sztucznego tłumu" powstał program "Poterna bliżej ludzi!" aka. "Podaj cegłę! Podaj cegłę! Zbudujemy nowy dom"...

(eeee... tę teczkę miałem spalić już dawno temu...

)
ekhemm...
Chciałem tylko powiedzieć że pewne zapowiedziane przez mojego przedmówcę (wyrazu szacunku, pokłony, bukiet kwiatów, gratulacje prezesa, "kosz rozmaitości", itd. etc. ipn. prl. itp.), zmiany są powoli wdrażane
Zajrzałem, tchnięty przeczuciem, na wczesniejsze strony tego wątku i okazało się, że zdjęcia, z których słynął ten wątek, zwyczajnie znikły. Zapewne w wyniku działania wrogich słóżb imperialistycznego... (

)... ekhem.... znaczy coś się zepsuło

kojarzy mi się to z cytatem z pewnej matury z polskiego ->
"(...) I wtedy spróchniały ząb czasu dotknął go swym przegniłym palcem.(...)" taaa...
W każdym razie zdjęcia powrócą na pewno... i to szybciej niż myślicie...