Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tak, wezmę Innovation. Kolega też chce zagrać, więc będzie nas 3. On też początkujący, ja mam 2 gry za sobą ale kupiłem wydanie Asmadi więc będę się przyzwyczajał do słownictwa
Bardzo dziękuję za dzisiejszą partię Shoguna i przepraszam za swoją głupotę, powinienem wygrać samodzielnie . Liczę że za tydzień mi pokażecie piękno A Game of Thrones
Też dzięki wszystkim za partyjkę Shoguna i namiastkę BSG.
Paweł
Głupota towarzyszyła także moim poczynaniom więc ten remis trzeba uznać za sprawiedliwy .
Co do GoTa to wygląda na to, że już dziś mamy 5 osób (Ja, Łukasz, Krzysiek, Jarek i Ty). Tak więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że w następną niedzielę wystartujemy w komplecie .
Powitać po długiej nieobecności! Między wesela a urlopy uda nam się wcisnąć wolny weekend, więc jeśli potrzebowalibyście dwóch osób na GoTa to ja i Natalia jesteśmy do wzięcia:)
iapetus pisze:Powitać po długiej nieobecności! Między wesela a urlopy uda nam się wcisnąć wolny weekend, więc jeśli potrzebowalibyście dwóch osób na GoTa to ja i Natalia jesteśmy do wzięcia:)
Paweł
niestety tym razem stół do GoTa jest już zamknięty
podsumowujac: ja, Krzysiek (nasz ostatni mistrz ) Jarek, Paweł, Łukasz + osoba od niego.
iapetus pisze:Powitać po długiej nieobecności! Między wesela a urlopy uda nam się wcisnąć wolny weekend, więc jeśli potrzebowalibyście dwóch osób na GoTa to ja i Natalia jesteśmy do wzięcia:)
To ja się w razie czego zgadam z łączniczką bo być może uda się zorganizować partyjkę (choć nie mam pewności, że akurat GoTa).
Paweł
niestety tym razem stół do GoTa jest już zamknięty
podsumowujac: ja, Krzysiek (nasz ostatni mistrz ) Jarek, Paweł, Łukasz + osoba od niego.
To się nawet dobrze składa, bo mi się zebrała pracowa ekipa właśnie na niedzielę:)
Chyba lepiej sprawdzą się nicki na listach. Czy tajemniczy Paweł to przypadkiem nie ja? Jeśli tak to niestety na niedzielę mam dwóch pewnych zawodników, których nie mogę zostawić na lodzie... I choć ciągle nam brakuje do pełni szczęścia będę składał osobną ekipę:(
iapetus pisze:Chyba lepiej sprawdzą się nicki na listach. Czy tajemniczy Paweł to przypadkiem nie ja? Jeśli tak to niestety na niedzielę mam dwóch pewnych zawodników, których nie mogę zostawić na lodzie... I choć ciągle nam brakuje do pełni szczęścia będę składał osobną ekipę:(
Paweł, tajemniczy Paweł to nie Ty . Ja niestety musiałem zrezygnować bo nie jestem pewny co do niedzieli ale ewentualnie gdyby wam brakowało szóstego a u mnie miałoby się coś zmienić to chętnie bym dołączył. Mógłbym potwierdzić do jutra wieczorem. Co Ty na to?
iapetus pisze:Chyba lepiej sprawdzą się nicki na listach. Czy tajemniczy Paweł to przypadkiem nie ja? Jeśli tak to niestety na niedzielę mam dwóch pewnych zawodników, których nie mogę zostawić na lodzie... I choć ciągle nam brakuje do pełni szczęścia będę składał osobną ekipę:(
Paweł, tajemniczy Paweł to nie Ty . Ja niestety musiałem zrezygnować bo nie jestem pewny co do niedzieli ale ewentualnie gdyby wam brakowało szóstego a u mnie miałoby się coś zmienić to chętnie bym dołączył. Mógłbym potwierdzić do jutra wieczorem. Co Ty na to?
Czasami rzeczywiście nicki są lepsze więc: ja, albatrros, karov, _Paweł_ , Łukasz i kolega Łukasza (bez nicków)
_Paweł_ pisze: (...) Liczę że za tydzień mi pokażecie piękno A Game of Thrones
Zbieranie składu na GoTa to ciężkie zadanie. Z mojego składu odpadło dwóch, więc jeśli ktoś z tutaj obecnych chciałby się przyłączyć zapraszam do wątku Agresora: http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... 94#p363494
1) Ja
2) Jarek
3) Łukasz
4) Kolega Łukasza
5) Paweł
6) Karol
Do zobaczenia o 12:00
Panowie dzięki za grę i do zobaczenia prawdopodobnie za 2 tygodnie. Dziś było ciężko - szczególnie na początku ... Wielkie podziękowania dla Tyrella i dla Starka