www.dvg.com
Gry głównie o tematyce wojennej, ale zazwyczaj są to dość lekkie karcianki o prostych zasadach i mocnej dawce klimatu. Ktoś ma jakieś doświadczenie z tymi grami? Mnie osobiście kusi parę tytułów, problem jest tylko z zakupem (nikt u nas tego nie sprzedaje jakoś) no i nie są to tanie pozycje (małe nakłady?)
Down In Flames i Frontline: D-Day i Modern Land Battles wyglądają dość zachęcająco, miał ktoś styczność z tymi lub innymi tytułami?
DVG - o wydawcnictwie
- ghostdog
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Re: wydawnictwo DVG
sorka ale ceny mają chore. Frontline 160 stron około 60 USD
"Obydwaj pochodzimy ze starożytnych plemion Obydwaj jesteśmy już na wymarciu Wszystko wokół nas zmienia się....."
moja lista
http://boardgamegeek.com/collection/use ... own=1&ff=1
moja lista
http://boardgamegeek.com/collection/use ... own=1&ff=1
Posiadam Down in the Flames (Zero! i Corsairs & Helcats) ale wydane przez GMT.
Ja ja czekam na Wild Blue Yonder które jest w P 500
Jest to w jednym pudełku (The Rise of the Luftwaffe i Eighth Air Force) wraz z dodatkami które sie pojawiły w C3i.
Wole grafiki z GMT obrazki od DVG są dla mnie koszmarnie brzydkie...
Ja ja czekam na Wild Blue Yonder które jest w P 500
Jest to w jednym pudełku (The Rise of the Luftwaffe i Eighth Air Force) wraz z dodatkami które sie pojawiły w C3i.
Wole grafiki z GMT obrazki od DVG są dla mnie koszmarnie brzydkie...
Papież ?? A ile on ma dywizjii ??!! (J. Stalin)
Sushi? To jedzenie dla psów. My jemy ziemniaki (Alaksandr Łukaszenka)
Sushi? To jedzenie dla psów. My jemy ziemniaki (Alaksandr Łukaszenka)
- tomuch
- Has thanked: 172 times
- Been thanked: 206 times
Bardzo dawno nikt tu nic nie pisał, ale DVG przestawiło plan na najbliższe miesiące. Mnie zaciekawiły kampania na dodatki do Warfightera oraz (chyba) nowy setting: Warfighter War

A po użyciu kodu WEBSITE25 na ich stronie do 30.11 jest 25% zniżki.

A po użyciu kodu WEBSITE25 na ich stronie do 30.11 jest 25% zniżki.
kolekcja
rabaty: Planszostrefa 11%, Planszomania 7%, 3trolle 7%, Rebel 5%, Cdp 5%, Aleplanszowki 5%, Mepel 5%
rabaty: Planszostrefa 11%, Planszomania 7%, 3trolle 7%, Rebel 5%, Cdp 5%, Aleplanszowki 5%, Mepel 5%
- Otorek
- Has thanked: 309 times
- Been thanked: 515 times
Interesująca to by była zmiana kiedy ich gry w 1 edycji nie posiadałyby opasłych errat i błędów i zatrudnili kogoś do trzymania jakości. Zdarzyło mi się mówić, że trzeba być ostrożnym z GMT w 1 druku, ale z DVG to masochizm.