Niejasna jest dla mnie kwestia budowania pałaców.
W instrukcji jest napisane że muszą być spełnione dwa warunki
1) trzeba mieć swojego Osadnika w której ma powstać pałac, a potem trzeba sprawdzać przewagi na poziomach.
i tutaj znak zapytania - na poziomach w tej konkretnej wsi czy brać pod uwagę poziom na całej planszy??
Java
- FortArt
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 23 times
- Kontakt:
Re: Java
Kupiłem, zachwycam się, klękajcie narody ...
Ale mam pytanie. Po festiwalu kart użyte przez graczy są odkładane. A co z samą kartą festiwalu?
Ale mam pytanie. Po festiwalu kart użyte przez graczy są odkładane. A co z samą kartą festiwalu?
Tak, to prawda, że w planszówkach najważniejszy jest klimat - klimat planszy, pionków, żetonów, kart i kostek.
- cboot
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 22 times
Skoro w instrukcji nie ma mowy o tym, żeby się coś z nią robiło, to nie robi się z nią nic i zostaje tam, gdzie była. A więc w kolejnym ruchu ktoś może ją sobie normalnie dobrać.
- FortArt
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 23 times
- Kontakt:
Zostawianie tej samej karty wydało mi się tak dziwne, że byłem przekonany, że czegoś nie rozumiem. A jednak. Dziękuję.
Tak, to prawda, że w planszówkach najważniejszy jest klimat - klimat planszy, pionków, żetonów, kart i kostek.
czy ktoś ma może pdf lub link do polskiej instrukcji JAVA?
KTO WYGRYWA - fajne akcje z planszówkami na Facebooku.
Konkursy z topowymi grami, akcje promujące hobby, relacje z imprez, wrażenia z rozgrywek na żywo, opinie o nowościach.
FB/ktowygrywa
Konkursy z topowymi grami, akcje promujące hobby, relacje z imprez, wrażenia z rozgrywek na żywo, opinie o nowościach.
FB/ktowygrywa