Ogrody Alhambry - szukam instrukcji PL
Ogrody Alhambry - szukam instrukcji PL
Jeśli ktoś takową posiada byłbym bardzo wdzięczny za skan/jpg itp. Z góry dziękuje.
Re: Ogrody Alhambry - szukam instrukcji PL
^- Dostałeś już czy tłumaczyć? Instrukcja nie jest długa 2 str a4 z duza ilościom zdjęć
Na pierwszy rzut oka rodzi przyjemne skojarzenia z grom Cronberg, czy ktoś kto grał może się wypowiedzieć?
Na pierwszy rzut oka rodzi przyjemne skojarzenia z grom Cronberg, czy ktoś kto grał może się wypowiedzieć?
Wingmakers
jesteś jedyną osobą jaka się odezwała, więc chętnie bym skorzystał z Twojego tłumaczenia:)
Tu jest instrukcja po angielsku
Instrukcja po polsku dostępna przez ten link na gdoc ( sam tekst )
Jak skończę to wyślę to do miłego towarzysza z forum, który zrobi z tego pdf'a z obrazkami z ang wersji.
Jeśli to zrobi to on wklei tu linka. Za 1h powinna być całość ( -wersja tekstowa ).
Instrukcja po polsku dostępna przez ten link na gdoc ( sam tekst )
Jak skończę to wyślę to do miłego towarzysza z forum, który zrobi z tego pdf'a z obrazkami z ang wersji.
Jeśli to zrobi to on wklei tu linka. Za 1h powinna być całość ( -wersja tekstowa ).
Wingmakers
Obiecałem Senaszelowi, że wrzucę pdf w ostatnią sobotę, ale wyskoczyło niespodziewane malowanie mieszkania u kumpla, a potem jakoś cały tydzień zleciał...
Ogrody Alhambry PDF
Ogrody Alhambry PDF
Dzięki za pomoc! b ładnie wyszło - nie przejmuj się czasem - ja ostatnio zauważyłem że obiecałem coś przetłumaczyć Maciejo i w ogóle o tym zapomniałem i w sumie to nie wiem co z tym teraz zrobić -_-
Wingmakers
- maciejo
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 132 times
Ja już też zapomniałem co to miało byćSenaszel pisze:Dzięki za pomoc! b ładnie wyszło - nie przejmuj się czasem - ja ostatnio zauważyłem że obiecałem coś przetłumaczyć Maciejo i w ogóle o tym zapomniałem i w sumie to nie wiem co z tym teraz zrobić -_-

pozdrawiam

Planszówkowym skrytożercom mówię stanowcze NIE !!!