Witam czy w okolicach Ostrowa- Kalisza- Ostrzeszowa są aktywni gracze?
Wróciłem w rodzime strony i chętnie poznałbym ludzi grających.
(Ostrów Wlkp., Kalisz) Aktywni gracze?
- MattCarnall
- Been thanked: 2 times
Re: [Ostrów Wlkp.-Kalisz] Aktywni gracze?
Ja jestem aktywnym graczem, tzn gram gdy się takowa okazja nadarzy 

Witam!
Co prawda nie jestem z Kalisza ani Ostrowa ale bardzo blisko bo z Kępna! I spotykamy się i sobie gramy, więc jakbyście mieli chęci to pisać:)
Nasza grupka działa w Kępińskim Ośrodku Kultury pod nazwą Planszostrada i robimy cykliczne spotkania przy grach planszowych:)
Spotkania te odbywają się w budynku ośrodka co drugi piątek, teraz będzie 7.12 od godziny 17 - 21 albo dłużej
Dopiero zaczęliśmy i mamy niewielu grających ale myślimy że z czasem to się jakoś rozwinie:)
Jeżeli chcielibyście zobaczyć sobie zdjęcia i poczytać trochę o spotkaniach to można nas znaleźć na facebooku pod nazwą Planszostrada
Dajcie znać jak ktoś będzie zainteresowany:D
Pozdrawiam!
Co prawda nie jestem z Kalisza ani Ostrowa ale bardzo blisko bo z Kępna! I spotykamy się i sobie gramy, więc jakbyście mieli chęci to pisać:)
Nasza grupka działa w Kępińskim Ośrodku Kultury pod nazwą Planszostrada i robimy cykliczne spotkania przy grach planszowych:)
Spotkania te odbywają się w budynku ośrodka co drugi piątek, teraz będzie 7.12 od godziny 17 - 21 albo dłużej

Dopiero zaczęliśmy i mamy niewielu grających ale myślimy że z czasem to się jakoś rozwinie:)
Jeżeli chcielibyście zobaczyć sobie zdjęcia i poczytać trochę o spotkaniach to można nas znaleźć na facebooku pod nazwą Planszostrada

Dajcie znać jak ktoś będzie zainteresowany:D
Pozdrawiam!
Planszostrada zaprasza: https://www.facebook.com/planszostrada
Odświeżam temat, sam jestem z Kalisza, jest ktoś z okolic, kto chciałby czasem zagrać? 

Witajcie!
Podtrzymuję to co pisałem wcześniej czyli Planszostrada nadal aktywna i rozwija się:) Nadal zapraszam na regularne spotkania do Kępińskiego Ośrodka Kultury:) Terminy mamy różne więc proszę sprawdzać na Facebooku tam wrzucamy aktualne informacje:)
https://www.facebook.com/planszostrada
Jednak jak ktoś ma za daleko to może zaciekawi go wizja dłuższej imprezy? Planujemy takową na początku października! To będzie coś na miarę konwentu, festiwalu czyli dwa dni pełnego grania
Do dyspozycji dużo gier i jakiś konkursik się zrobi:) z nagrodami oczywiście 
Czy ktoś z okolić Kalisza, Ostrowa, Ostrzeszowa chętny na taką imprezę w "okolicy"
Pozdrawiam!
Podtrzymuję to co pisałem wcześniej czyli Planszostrada nadal aktywna i rozwija się:) Nadal zapraszam na regularne spotkania do Kępińskiego Ośrodka Kultury:) Terminy mamy różne więc proszę sprawdzać na Facebooku tam wrzucamy aktualne informacje:)
https://www.facebook.com/planszostrada
Jednak jak ktoś ma za daleko to może zaciekawi go wizja dłuższej imprezy? Planujemy takową na początku października! To będzie coś na miarę konwentu, festiwalu czyli dwa dni pełnego grania

Czy ktoś z okolić Kalisza, Ostrowa, Ostrzeszowa chętny na taką imprezę w "okolicy"

Pozdrawiam!
Planszostrada zaprasza: https://www.facebook.com/planszostrada
- kastration
- Has thanked: 108 times
- Been thanked: 431 times
Kalisz to pustynia planszowa niestety i niewiele się dzieje (brak klubów, miejsc, spotkań), ale cóż, jakby ktoś chciał zagrać w coś strategicznego, to chętnie przyniosę do jakiegoś pubu czy gdzieś, taki nieśmiały akces jedynie zgłaszam.
"Człowiek bez religii, jest jak ryba bez roweru"
Mia San Mia!
Mia San Mia!
Siema! Kalisz - Ostrów! Czy ktoś z okolic? Gramy! Halo! Tu się gra!
Człowieku z przyszłości, który czytasz starego posta - dawaj znać i będziemy planszówkować
Człowieku z przyszłości, który czytasz starego posta - dawaj znać i będziemy planszówkować

W Ostrowie prężnie działa OstroWPlanszę z Marcinem na czele. Szczerze polecam, bo naprawdę robią dobrą robotę (i nawet jest event raz do roku).
Kalisz według mojej wiedzy to dalej pustkowie planszowe.
Kalisz według mojej wiedzy to dalej pustkowie planszowe.