Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tylko altanka, jeszcze długo po tym jak opustoszała, nie mogła otrząsnąć się z tego, co działo się w jej wnętrzu – rycerze walczący na śmierć o skrawek ziemi, gromady elfów i krasnoludów uwijające się jak w ukropie, miasta, które zaludniały się w mgnieniu oka, kornwalijscy górnicy oraz ich żony sprzedające aromatyczne paszteciki, kowboje, którzy zrobią wszystko za garść dolarów, a między tym wszystkim biegające lemingi. I trolle. Czające się za rogiem trolle…
palladinus pisze:O dodatkowym surowcu za przewagę na tych polach.
Możesz rozwinąć?
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
Możesz rozwinąć?
Gracz posiadający największą liczbę odpowiednich robotników na odpowiednich polach (elf->las, krasnolud->kamieniołom itd.) jako jedyny, otrzymuje dodatkowo jeden zasób.
Możesz rozwinąć?
Gracz posiadający największą liczbę odpowiednich robotników na odpowiednich polach (elf->las, krasnolud->kamieniołom itd.) jako jedyny, otrzymuje dodatkowo jeden zasób.
Nie doczytałem tego O.o
A w przypadku remisu wszyscy remisujący czy nikt?
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
KubaP pisze:
Nikt.
Po grze uznaliśmy, że wprowadza to dodatkowe pole manewru i dodatkową decyzję do podjęcia dotyczącą pasowania, dlatego też trudność tej rozgrywki została nieco obniżona na potrzeby punktacji.
KubaP pisze:
Nikt.
Po grze uznaliśmy, że wprowadza to dodatkowe pole manewru i dodatkową decyzję do podjęcia dotyczącą pasowania, dlatego też trudność tej rozgrywki została nieco obniżona na potrzeby punktacji.
Pełna zgoda. Ja już mam ze 3-4 partie za sobą bez tej zasady :////
KubaP pisze:
Nikt.
Pełna zgoda. Ja już mam ze 3-4 partie za sobą bez tej zasady :////