Witam.
Planuję zorganizować małe granie w planszówki w pewnym bistro na Krzykach.
Data: 14.12.2013 (sobota)
Start: 15:00
Wiem że to weekend Pionkowy, ale podejrzewam że nie wszyscy pojadą na konwent z Wrocławia, więc może ktoś by miał ochotę spotkać się i pograć. Wybrałem sobotę ponieważ z tego co wiem w soboty nic się nie dzieje w tym temacie (chyba że coś się zmieniło). Na pewno będę ja i coś z moich gier (jeżeli ktoś by chciał żeby na pewno było to proszę o info na PW), co do innych pozycji, to zapraszam do przynoszenia, może będzie też coś z poza mojej listy. Jeżeli będzie zainteresowanie to można zrobić spotkania cykliczne, ale wszystko zależy od tego czy będą chętni.
Będziemy grać w bistro Apetit na ulicy Skarbowców 64/1a.
Także są chętni na spotkanie przy dobrej kawie?
[Wrocław] Planszówki na Krzykach 14.12.2013
- zbajszek
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 17 times
[Wrocław] Planszówki na Krzykach 14.12.2013
--------------------Zbajchu Plays--------------------
---Moja Planszoteczka --- Sprzedam/Wymienię Topic ---
Re: [Wrocław] Planszówki na Krzykach 14.12.2013
Gry planszowe z gorącą kawą, gdy na dworze zima? Brzmi bardzo zachęcająco!
Jesteśmy parą, która dopiero zaczyna zabawę z planszówkami i nie mamy własnej kolekcji. Czy mimo to możemy wpaść?

Jesteśmy parą, która dopiero zaczyna zabawę z planszówkami i nie mamy własnej kolekcji. Czy mimo to możemy wpaść?
- zbajszek
Oczywiście, na miejscu zawsze coś będzie i ktoś pewnie też się znajdzie, więc zapraszamy. 
A Przy okazji przypominam tym którzy na Pionka nie pojechali, a mieliby ochotę na jakąś grę, żeby nas odwiedzili
.

A Przy okazji przypominam tym którzy na Pionka nie pojechali, a mieliby ochotę na jakąś grę, żeby nas odwiedzili

Cześć,
Przeprowadziłem się dosłownie kilka dni po 14.12 w okolicę tego bistro na Skarbowców więc nie zdążyłem na owo małe granie.. Czy planowane jest podobne spotkanie w przyszłości? : )
Ja jestem bardzo chętny, moja żona pewnie też, miejsce mi bardzo odpowiada, a w planszówki na ile starcza czasu grać bardzo lubimy. I no szukam właśnie w okolicy miejsca i ekipy z którą można by od czasu do czasu zagrać.
Do zobaczenia mam nadzieję : )
Maciek
Przeprowadziłem się dosłownie kilka dni po 14.12 w okolicę tego bistro na Skarbowców więc nie zdążyłem na owo małe granie.. Czy planowane jest podobne spotkanie w przyszłości? : )
Ja jestem bardzo chętny, moja żona pewnie też, miejsce mi bardzo odpowiada, a w planszówki na ile starcza czasu grać bardzo lubimy. I no szukam właśnie w okolicy miejsca i ekipy z którą można by od czasu do czasu zagrać.
Do zobaczenia mam nadzieję : )
Maciek
- zbajszek
Maciek75 generalnie nie wiem jak będziemy stali z czasem, ale pewnie spróbujemy jeszcze coś zorganizować. Na pewno będzie o tym info na forum i pewnie na Facebooku bistro, no i możliwe że gdzieś będzie informacja w samym bistro. Ale potrzebuję wygospodarować trochę wolnego czasu no i przede wszystkim termin gdzie ludzie mogli by przyjść
.

Jasne - dzięki!! Oczywiście - czas zawsze tu jest czynnikiem limitującym. Dlatego preferuję gry o czasie rozgrywki do ok. 90 minut, na dłuższe rzadko udaje się wygospodarować czas, poza wakacjami.