Warszawa Ekipa do Descenta
- Gab
- Has thanked: 118 times
- Been thanked: 106 times
Warszawa Ekipa do Descenta
Witam,
Tak jak w tytule szukam stałej ekipy do Descenta 2 ed. Możemy spotykać sie pare razy w miesiącu w miejscach gdzie dojazd dla wszystkich byłby w miarę wygodny. Ew dysponuję lokum na Kabatach - do metra 7 min.
Tak jak w tytule szukam stałej ekipy do Descenta 2 ed. Możemy spotykać sie pare razy w miesiącu w miejscach gdzie dojazd dla wszystkich byłby w miarę wygodny. Ew dysponuję lokum na Kabatach - do metra 7 min.
Re: Warszawa Ekipa do Descenta
Mam Descenta ze wszystkimi dodatkami. Jak by co zawsze chętnie zagram. I oczywiście jest nasz lokal w centrum.
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
spotkania byłyby w tygodniu czy w weekendy, w jakich godzinach?Gab pisze:Witam,
Ja też chętnie zagram w Descenta. Mam wszystko co dotychczas wyszło do tej gry z wyjątkiem Oath of the Outcast. Nasuwa się jednak kilka pytań:
- w jakie dni i w jakich godzinach?
- pojedyncze scenariusze czy kampania?
- kto jest Tym Złym?
- w jakie dni i w jakich godzinach?
- pojedyncze scenariusze czy kampania?
- kto jest Tym Złym?
- Gab
Spotkania zarówno w weekendy jak i w tygodniu, ustalimy wspólny grafik. Overlorda możemy po prostu wylosować ew wybrać. Na początku proponuję rozegrać ze 3 scenariusze aby troszkę sie zgrać, odpowiednio zbalansować team.
- Pierzasty
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
Ja chętnie zagram, ale niektórzy wiedzą, jak jest u mnie ostatnio z pracą
na pewno chętnie skorzystam z pretekstu by móc wpaść oddać figurki. Gab, wymyśliłeś jakiś sposób ich przenoszenia?

- Gab
Ok zatem mamy w miarę ekipę ogarniętą. Proponuje pierwsze spotkanie środa/czwartek od 15 jestem wolny ew piatek mam cały dzień. Czy wszystkim odpowiada Respublica , Ordynacka 9/22 ?
Jeśli tak ustalmy datę spotkania bo pora zabijać
Jeśli tak ustalmy datę spotkania bo pora zabijać

Przypuszczm ze nie jestem jedyną osobą pracująca w tym gronie wiec próba spotkania sie w srodku tygodnia przed 17 może się nie udać. Respublica też nie jest dostepna każdego dnia i o każdej godzinie.
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Z tego, co wiem Respublika jest otwarta we wtorki od 18:15.
Alternatywnie proponuje Padbar po 17. W tygodniu moge dopiero okolo 17.
Alternatywnie proponuje Padbar po 17. W tygodniu moge dopiero okolo 17.
Przypuszczam ze najlepiej zeby overlord przyniósł bo można się wtedy ograniczyc tylko do elementów wymaganych w wybranym przez niego quescie. Tez chetnie zagram w ten czwartek, ale raczej jako bohater bo jeszcze nie bylo mi to dane grac w tej roli. Jesli jest wolne jeszcze dodatkowe miejsce to tez bym zaklepal.
- Gab
Czyli jak dobrze liczę mamy 4 chętnych. Jesli nikt nie chce grać overlordem zrobimy losowanie. Kto może wziąć ze sobą grę? Ja w tej chwili czekam na koszulki na karty i nie wiem czy nadejdą na czas 

- Gab
Dodam tylko, że jeśli więcej osób chce zagrać to serdecznie zapraszam najwyżej stworzy się jakieś home rules tak aby móc zbalansować grę. Ja sam w porywach grałem nawet w 7 osób.