Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
W najbliższą środę w Padbarze o godzinie 18-ej spróbujemy skruszyć PLO Dwa miejsca wciąż pozostają wolne
Grę mamy na razie opanowaną w teorii, więc gdyby zjawił się jakiś praktyk, to połączylibyśmy przyjemne z pożytecznym
Następnym razem spróbuję się pojawić, tym razem nie dałbym rady.
Pozdro
"W świecie kolekcjonerów nader często dochodzi do zbrodni. Kolekcjonerzy to szaleńcy albo fanatycy na granicy szaleństwa, zaślepieni żądzą posiadania zdolni są do najgorszych przestępstw". E. Niziurski, Nowe Przygody Marka Piegusa.
To o której zaczynacie w środę? Kurczę, z czasem krucho ale ciągnie mnie aby zagrać, bo grę na razie tylko rozdziew..no, rozpakowałem ale jeszcze nie zagrałem....
Jeśli ustawicie grę na 18.00 to mam szansę zdążyć, jeśli na 16:30 - nie ma opcji.
"W świecie kolekcjonerów nader często dochodzi do zbrodni. Kolekcjonerzy to szaleńcy albo fanatycy na granicy szaleństwa, zaślepieni żądzą posiadania zdolni są do najgorszych przestępstw". E. Niziurski, Nowe Przygody Marka Piegusa.
Są chętni w tym tygodniu? Środa lub czwartek. Nie musi być PLO (choć chętnie). Może Chaos albo coś bardziej lub mnie euro np Hegemonic albo Patchistory.