Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Miło mi poinformować, że już w ten weekend (29-30 listopada 2014 r.) znów poturlamy wspólnie kostki i nie tylko na "Rzuć Kostką"! Poniżej garś przydatnych informacji:
Turnieje: Mistakos - turniej w sobotę i niedzielę o godz. 15 do wygrania egzemplarz Mistakosa (w sobote i niedzielę po jednym) Neuroshima Hex - turniej w sobote o godz. 11 do wygrania koszulka neuroshimy, dodatek smart, zestaw podstawek (nagrody wybieramy zaczynając od 1 miejsca, potem 2 i 3) Dla pierwszych 12 osób zestawy TRANSPORTERA! Munchkin - turniej w niedzielę o godz. 11 do wygrania zestawy kościane Munchkina
Super sprawa, przy okazji proponuję zmienić datę w temacie na listopad. Do zobaczenia na miejscu!
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
KubaP pisze:Super sprawa, przy okazji proponuję zmienić datę w temacie na listopad. Do zobaczenia na miejscu!
Będziesz? To zabieram Imię róży.
Będę. W sobotę!
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
No to szkoda, że jednak nie Wolność (miałbym 3 min. z domu).
Postaram się wpaść w sobotę. Wezmę coś ale raczej nic ciężkiego (może Zamki Ludwiga może Osadnicy: NI), no chyba że ktoś chce się ustawić na jakieś dłuższe Nations, Dominant Species czy Patchistory etc.
Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
-- "We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
Jax: oddaję swój głos na Zamki, bo bardzo chciałbym wypróbować. Podobnie Dominant Species, chociaż mam świadomość, ile się w to gra (ale jeszcze nie wiem, dlaczego)
Nie gram w gry, których nie lubię a lubię tylko te gry, w które już grałem :P
Paskudnik pisze:Jax: oddaję swój głos na Zamki, bo bardzo chciałbym wypróbować. Podobnie Dominant Species, chociaż mam świadomość, ile się w to gra (ale jeszcze nie wiem, dlaczego)
Odnotowane. Na Zamki większa szansa, bo może jeszcze w turnieju NS Hex wezmę udział i będzie wtedy cienko z czasem.
Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
-- "We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
Micelius pisze:Piszę się na Ludwika... ale pytanie kiedy miałby się zacząć; ja najwcześniej mogę nadejść około południa... a nawet nadbiec
Nie musisz się zrywać na Ludwika, trudno mi ocenić kiedyś sie skończy turniej w Hexa (start o 11:00), ale zakładając 2-3h to Ludwik jakoś we wczesnych godzinach popołudniowych.
Ja oczywiście chętnie Colt Express jak będzie.
G. B. Shaw
Micelius pisze:Piszę się na Ludwika... ale pytanie kiedy miałby się zacząć; ja najwcześniej mogę nadejść około południa... a nawet nadbiec
Nie musisz się zrywać na Ludwika, trudno mi ocenić kiedyś sie skończy turniej w Hexa (start o 11:00), ale zakładając 2-3h to Ludwik jakoś we wczesnych godzinach popołudniowych.